Két éve várok RÁ, és nem sikerül, ti hogy vagytok a babavárással?
Én egyre inkább magam alatt vagyok, most is már érzem, hogy meg fog jönni, fáj a derekam, rózsaszínes nyálka jött egy pici...
Ilyenkor már sírni tudnék, hogy miért nem sikerül, amikor úgy tűnik minden rendben van.
Ma is hallottam, hogy kiraktak egy kisbabát, ennyire igazságtalan lenne az élet?
Egy ötlet:
Egy ismerősöm a megjelenése napján olvasta ezt a cikket.
Augusztusban felkeresett egy dietetikust, akitől étkezési tanácsokat kapott.
Szeptemberben állapotos lett.
A hónap végén születik a babája.
3 évet várt Rá.
A legjobbakat kívánom!!
Szia! A párommal 8 éven keresztül szerettünk volna babát, de hiába, mert nem jött. Aztán tavaly decemberben rengeteget veszekedtünk, mondtam is, hogy remélem nem most jön a baba, mert nem tudom mit csinálok. Ugye Karácsonyra kibékültünk 1 napra. Januárban pedig már nem jött meg. :) Azóta nagy a boldogság.
Nem tudom mi segített, de előtte 1 hónapig Aviva tornáztam, meg lúgosítottam. Talán ezek, de talán az segített, hogy nem gondoltam rá, sőt egyáltalán nem is akartam, hogy sikerüljön.
Minden mensi előtt, meg mikor megjött sírtam, hisztiztem. Kiállhatatlan voltam.
Kivizsgálásokon is túl voltunk már, és minden rendben volt.
Sok sikert kívánok nektek!
Sziasztok! Látom sajnos többen járnak abban a cipőben, amiben jártam/járok!
Mi 3,5 éve próbálkozunk a babával, azaz jhelyesbítek 3 évig görcsöltünk, idén megcsak szeretjük egymást. Már nem görcsölök, már nem fáj annyira, h megint megjön. Sőt örülök neki, mert időben jön és jelez a szervezetm, h kezdek helyreállni. Baba mentes céljaink vannak. Lekopogom eddig megy a dolog. Éppen a mi nap mondtam az uramnak, h nem fogok kétségbe esni, ha a nyáron már nem jön össze. Annyi olyan tervünk van, amibe nem fér bele a terhesség. Na meg most élvezem a tavaszt, a szépséget, a jó időt és a határtalan, korlátlan szerelmet, függetlenséget. Találjátok meg az élet más területén a boldogságot. A baba majd választ minket. Fogjátok föl, h Ő most csak jót tesz velünk, hogy még nem érkezik. A sors még nem készített fel minket arra, h anyukák legyünk! Más küldetésünk van még most. Éljünk, élvezzük az életet, a nyugalmat, aztán majd jön a kis pöttönke nekünk is. Aztán a sokadik átvirrasztott éjszakán meg a sok kakis pelus után bizony majd vissza emlékezünk arra, h anno milyen jókat aludtunk éjszaka. :) Mindennek eljön a maga ideje!!!! Kinek előbb kinek később!
Semmi esetre sem legyetek magatok alatt! Van, aki mensziért imátkozik, mi meg küldenénk el. Bár anno én is örültem volna pár szép ciklusnak. Na most ez a vágyam már teljesült. :)
Kisléptekkel haladjunk a cél felé!!!!!!
Mindenki kívánok gyönyörű csöppséget, kitartást és szép baba mentes napokat, hónapokat! Kinek mi jön még. :)
En is hasonlo cipoben jarok, mint te, nekunk meg "csak" 1,5 ev. Most vagyunk tul mind2en akivizsgalasokon, es egeszsegesek vagyunk, volt petevezetek vizsgaltom, az is rendben van. Tegnap kellett volna kezdodjon a mensim, mar beleeltem magam, h nem jon meg [meg nem jott meg], de ma reggel negativat teszteltem. Azt hittem megszakad a lelkem, nem is mondtam a ferjemnek, h ne szomorkodjon o is. Nagyon szeretjuk egymast, es nagyon vagyunk babara, de nem sikerul. Probalok minden honapban ujra remenykedni, neha nehez, neha feladom... De amikor megjon a mensi, mindig azt gondolom, h soha nem lesz...
Nem tudom, h meddig birjuk, mar orokbefogadason is gondolkodunk... De probalok kitartani, es hinni benne, h Isten ad nekunk gyereket!
Kivanok sok erot, megertem a fajdalamdat! Higyjunk benne, h mindennek van ertelme, es megeri varakozni!!
Nekem szinte egybol osszejott a baba, es 36 eves vagyok. Eddig nem is akartam gyereket, most akartam eloszor es osszejott.
Tengerpart mellett voltunk 10 napot, sokat pihentem, sokat bicajoztam, sok feherjet ettem. Szerintem ezek is szamitanak. Mozduljatok ki a hetkoznapokol, es tuti lesz baba!!!!
Mi 3 évet vártunk rá, végül lombikkal sikerült :-) Most már olyan, mintha mindig velünk lett volna itt a pocakban. Ő egy kis csoda :-)
29 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!