17 évesen terhes? (Többi lent)
17 éves vagyok és nagyon félek hogy terhes lettem, kétszer feküdtünk le "megszakítással" barátommal, jövőhéten kéne, hogy megjöjjön, de nagyon-nagyon félek.
Ha nem jön meg, mi lenne a legjobb? Mikor lehet akkor terhességi tesztet csinálni? Esetleg azok akik ilyen idősen szültek elmesélnék, hogy éltek meg, és akiknek volt abortuszuk?
Lécci válaaszoljatok.
Szia! Nekem most, hogy babás lettem egyáltalán nem volt barnás folyásom viszont korábban amikor mindig paráztam, hogy esetleg babát várok, nagyon sokszor volt. Voltam vele nőgyógyásznál és mindig azt írták rá h kezdődő menszesz. Nekem eléggé össze-vissza jött meg mindig. Szerintem sem vagy terhes de legközelebb inkább védekezz ha még nem szeretnél babát!
25 hetes kismama
hát elmondanám hogy
menszesz után 1nappal is teherbe lehet esni
ugyanis a petesejtek folyamatosan érnek,
és ha vélelenül akár 1 sperma is bejutott és
( előváladékból is teherbe lehet esni ) akkor
lehet hogy éppen teherbe estél.
mi is szakításossal védekezünk de még sose estem teherbe
csak amikor akartuk :D
a lányom 14 hónapos és mindíg így védekezünk és
sose történt semmi, úgyhogy akár meg nyugodhatsz
ha időben kihúzta és nem fogdostátok egymást "spermás " kézzel akkor nem hiszem hogy gáz lenne..
de legközelebb tanácsosabb lenne gumit húzni
márcsak a fertőzések elkerülése végett.
Sziasztok!
Igazatok volt túl izgultam ma megjött..:D minden kismamának jó babavárást. és köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!