Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 évesen terhes? (Többi lent)

17 évesen terhes? (Többi lent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és nagyon félek hogy terhes lettem, kétszer feküdtünk le "megszakítással" barátommal, jövőhéten kéne, hogy megjöjjön, de nagyon-nagyon félek.

Ha nem jön meg, mi lenne a legjobb? Mikor lehet akkor terhességi tesztet csinálni? Esetleg azok akik ilyen idősen szültek elmesélnék, hogy éltek meg, és akiknek volt abortuszuk?

Lécci válaaszoljatok.

2011. máj. 3. 15:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
Szia!!! Nekem 16 évesen volt abortuszom. Életem minden pillanatában bánni fogom. Nagyon megviselt lelkileg, pánikbeteg lettem. Pedig anyu szerette volna ha megtartom, én nem, hát rosszul döntöttem. Mióta abortuszom volt, azóta akarok babát, most szeretnénk a párommal, de nagyon nehéz volt kivárni, hogy találjak egy rendes pasit, aki tőlem szeretne babát, egy örökké valóságnak tűnt, mire eljött ez a pillanat. Az abortusszal járó lelki terhet egy életen át kell cipelni, én már csak tudom, még mindig nem felejtettem el. 24 vagyok
2011. máj. 13. 10:08
 22/29 anonim ***** válasza:
egyébként a ciklus.hu-n néztem, hogy mikor van esélyem teherbe esni és a mensi utánni első napot is jelezte [link] Május elsején volt az utolsó napja a mensimnek
2011. máj. 13. 10:15
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, szerda reggel akarok majd tesztet csinálni ha addig nem jön meg..anya szerint is az lesz a legjobb mert akkor már tuti van vmi cink..viszont most nem értem, mert (bocsánat..) de barnás folyásom van... akkor ez most menszesz előtti vihar?:D előre is köszi a válaszokat..
2011. máj. 13. 13:04
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
Szia rágörcsöltél témára, nem vagy szerintem terhes de legközelebb védekezz
2011. máj. 13. 13:17
 25/29 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem most, hogy babás lettem egyáltalán nem volt barnás folyásom viszont korábban amikor mindig paráztam, hogy esetleg babát várok, nagyon sokszor volt. Voltam vele nőgyógyásznál és mindig azt írták rá h kezdődő menszesz. Nekem eléggé össze-vissza jött meg mindig. Szerintem sem vagy terhes de legközelebb inkább védekezz ha még nem szeretnél babát!

25 hetes kismama

2011. máj. 13. 14:21
 26/29 anonim ***** válasza:
67%
A barnázás a terhesség jele is lehet, ha beágyazódik, de a menzesz jele is!!!
2011. máj. 13. 14:40
 27/29 anonim ***** válasza:
51%

hát elmondanám hogy

menszesz után 1nappal is teherbe lehet esni

ugyanis a petesejtek folyamatosan érnek,

és ha vélelenül akár 1 sperma is bejutott és

( előváladékból is teherbe lehet esni ) akkor

lehet hogy éppen teherbe estél.

mi is szakításossal védekezünk de még sose estem teherbe

csak amikor akartuk :D

a lányom 14 hónapos és mindíg így védekezünk és

sose történt semmi, úgyhogy akár meg nyugodhatsz

ha időben kihúzta és nem fogdostátok egymást "spermás " kézzel akkor nem hiszem hogy gáz lenne..

de legközelebb tanácsosabb lenne gumit húzni

márcsak a fertőzések elkerülése végett.

2011. máj. 13. 17:00
 28/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igazatok volt túl izgultam ma megjött..:D minden kismamának jó babavárást. és köszönöm a válaszokat:)

2011. máj. 16. 15:55
 29/29 anonim ***** válasza:
örülök, de legyen ez jó tanulság!És többet ne szexelj felelőtlenül!!!!!!!!!
2011. máj. 16. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!