Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 évesen terhes? (Többi lent)

17 évesen terhes? (Többi lent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és nagyon félek hogy terhes lettem, kétszer feküdtünk le "megszakítással" barátommal, jövőhéten kéne, hogy megjöjjön, de nagyon-nagyon félek.

Ha nem jön meg, mi lenne a legjobb? Mikor lehet akkor terhességi tesztet csinálni? Esetleg azok akik ilyen idősen szültek elmesélnék, hogy éltek meg, és akiknek volt abortuszuk?

Lécci válaaszoljatok.

2011. máj. 3. 15:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%

dehogynem!hogyne hibáztam volna!méghozzá nem is keveset, és nem is kis dolgokat!de NEM szexeltem felelőtlenül SOHA!!!!

mert ha elfelejtek valamit venni a boltban, vagy ingerülten beszólok egy szerettemnek olyat, amit nem kellett volna, abból nem lesz baba....de őszintén remélem Te sem vagy terhes, komolyan nagyon szurkolok!

2011. máj. 3. 20:13
 12/29 anonim ***** válasza:
17%
szia 17 évesen estem teherbe barátommal mind2en akartuk.szülők persze ellenezték,de kitartottunk egymás mellett,2010 februárjában megszületett a kisfiunk,azóta már több mint1 éves és nagyon boldogok vagyunk 3an,és büszke vagyok rá,hogy nem anyám apám tart el bennünket és neveli a gyerekemet....bár kicsit más mint a te sztorid de 17voltam én is, egyébként azóta is megszakítással védekezünk,és nem lettem terhes azóta,most nem buzdítani akarlak erre csak nyugtatni,sztem nem lesz baj :)
2011. máj. 3. 23:41
 13/29 anonim ***** válasza:
tesztet csak akkor csinálj ha legalább 1 héttel késik előtte felesleges
2011. máj. 3. 23:44
 14/29 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm szépen a válaszokat, majd kiderül. :)
2011. máj. 5. 12:08
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem jött meg...tesztet jövőhéten csinálok, ha addig nem jön meg.. szerintetek csak késik? mert mensi után 1 nappal feküdtünk le..
2011. máj. 11. 21:44
 16/29 anonim ***** válasza:
20%
ha mensi utan egy nappal akkor 1000% hogy nem vagy terhes!!!!
2011. máj. 12. 23:29
 17/29 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg??? Akkor az én kisfiam hogy lehet 21hónapos???
2011. máj. 12. 23:50
 18/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-03 23:41

Szia!

Ne haragudj, hogy beleszólok de a megszakításos védekezés NEM védekezés. De ha szeretnétek még egy babát akkor nyugodtan játszadozzatok ezzel. Csak én úgy vélem ha 17 évesen már szültél egyet, ami vitathatatlan, hogy nagyon becsülendő, szerintem most egy időre foglalkozz az első babáddal és még ne adj esélyt egy másodiknak mert sztem így 18 évesen (gondolom annyi lehetsz most) 2 gyerekhez még fiatal vagy ás nehezebb is eltartani őket! Persze vannak olyanok akik szerencsések és évekig használják ezt a védekezési módszert és nem esnek teherbe, viszont van aki mégis ... Ezt csak jószándékból jegyeztem meg!

Egyébként írtad, hogy nem a szüleid tartanak el Titeket. Én 20 leszek mire megszületik a babám, főiskolán tanulok, kapok ösztöndíjat, támogatást a párom pedig dolgozik, de mivel még Ő is tanuló ezért csak diákmunkát tud vállalni, de szerintem még így is szükség lesz arra, hogy egy kicsit támogassanak a szülők, bár remélem, hogy sikerül majd megállnunk a helyünket! Nektek hogyan sikerült ezt megoldani?? (Írhatsz privátban)

Kedves kérdező!

Azt írtad tesztelni fogsz, mi lett a teszted eredménye?

2011. máj. 13. 08:00
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:29

A legkisebb testvérem is menszesz után 1 vagy 2 nappal fogant, utánunk 16 évvel. Sőt nagyon sokan esnek teherbe menszesz alatt is!!! Semmi sem lehetetlen ezen a téren, hidd el ;) Butaságokat meg ne mondj, mert ez bizony az volt! :) Csak akkor adj tanácsot, ha biztos vagy abban, hogy amit mondasz az valós!

2011. máj. 13. 08:02
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem van/volt egy évfolyamtársam aki terhes lett, de senkinek nem szólt,(hatalmas butaságot követett el.) hogy babája lesz. Tesizett, suliba járt. Elég furcsa volt, hogy mindenki rövid ujjú pólóba, ő meg 2-3 pulóver, kabát. Próbálta rejtegetni a pocakját. Amikor a szüleinek gyanús lett, megszökött, a rendőrök vitték haza(2-3 napig keresték). Rá 1-2 hétre megszülte a kisfiát.:)) (akkor még csak 16 évesek voltunk) Soha nem bánta meg:))

A kisfiú apukája eleinte lemondott róluk, mert nagyon félt a felelősségtől, de ma már belátta(kb 2-3 hónapos volt a pici amikor "visszament":)), hogy hibázott és nagyon nagyon boldogok:))(ő sem sokkal idősebb nálunk, de ekkor már 2 éve voltak együtt)

A szülők pedig imádják az unokájukat:))

(Most vagyunk 17 évesek:))

Ha teszteltél írd meg;):)))

2011. máj. 13. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!