Kinek volt hátrahajló méhe?
Mit jelent ez, észre lehet venni valahogy, vagy csak uh-on. Mennyire hátráltatja a teherbeesést?
Köszönöm a válaszokat!
Sok ismerősömnek van hátrahajló méhe, anyukámnak, nekem, mindenkinek gyorsan összejött a baba. Bár elméletileg befolyásolhatja, de az élet azt mutatja, hogy nem feltétlen van így. És a császárhoz sincs semmi köze.
Viszont, a hátrahajló méh miatt, a szülés előtti vizsgálat marhára fáj!!!:)
Nekem hátra és előre hajló is egyben, S-alakú, elég ritka az ilyen. Az egyik doki azt mondta, hogy így bizony nem lehetek terhes, a másik meg azt, hogy ez nem befolyásolja a dolgot, hát az utolsónak lett igaza szerencsére. Még tetézi a bajt, hogy a "ciklusom" nem rendszeres, azaz volt olyan, hogy egy évben össz-vissz. 6-szor volt meg. Erre fel fél év alatt (a 3. ciklusban) megfogant a fiam, a második trimeszterre már kiegyenesedett a méhem.
Szóval nem törvényszerű, hogy ez hátráltatja a teherbeesést.
A vizsgálatok nekem is fájtak nagyon, néha meg is könnyeztem őket.
Szia!
Nekem is hátrahajló, azt mondta a dokim, hogy nem számít, merre hajlik. Esetleg annyit tehetek a könnyebb fogantatás érdekében, hogy szex után hason fekszem egy darabig. :-))
Mit veszíthetek? :-)
Amúgy ultrahangon pont nem látszik, tőlem mindig sima vizsgálatkor kérdezik meg, hogy tudom-e hogy hátrahajló. Mindenkinek hajlik valamerre, akinek nem hátra, annak előre, vagy oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!