Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt hátrahajló méhe?

Kinek volt hátrahajló méhe?

Figyelt kérdés

Mit jelent ez, észre lehet venni valahogy, vagy csak uh-on. Mennyire hátráltatja a teherbeesést?

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 2. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sok ismerősömnek van hátrahajló méhe, anyukámnak, nekem, mindenkinek gyorsan összejött a baba. Bár elméletileg befolyásolhatja, de az élet azt mutatja, hogy nem feltétlen van így. És a császárhoz sincs semmi köze.

Viszont, a hátrahajló méh miatt, a szülés előtti vizsgálat marhára fáj!!!:)

2011. máj. 2. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem hátra és előre hajló is egyben, S-alakú, elég ritka az ilyen. Az egyik doki azt mondta, hogy így bizony nem lehetek terhes, a másik meg azt, hogy ez nem befolyásolja a dolgot, hát az utolsónak lett igaza szerencsére. Még tetézi a bajt, hogy a "ciklusom" nem rendszeres, azaz volt olyan, hogy egy évben össz-vissz. 6-szor volt meg. Erre fel fél év alatt (a 3. ciklusban) megfogant a fiam, a második trimeszterre már kiegyenesedett a méhem.

Szóval nem törvényszerű, hogy ez hátráltatja a teherbeesést.

A vizsgálatok nekem is fájtak nagyon, néha meg is könnyeztem őket.

2011. máj. 2. 14:31
 13/14 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem is hátrahajló, azt mondta a dokim, hogy nem számít, merre hajlik. Esetleg annyit tehetek a könnyebb fogantatás érdekében, hogy szex után hason fekszem egy darabig. :-))

Mit veszíthetek? :-)

Amúgy ultrahangon pont nem látszik, tőlem mindig sima vizsgálatkor kérdezik meg, hogy tudom-e hogy hátrahajló. Mindenkinek hajlik valamerre, akinek nem hátra, annak előre, vagy oldalra.

2011. máj. 2. 21:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!
2011. máj. 4. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!