Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? (féleknagyon,...

Terhes lehetek? (féleknagyon, többlent)

Figyelt kérdés
14éves vagyok.6honapja vagyoke gy fiuval.eddig csak petttingeltünk.legutóbb megujjazott és én leszoptam..(nem élvezet el)ezutánujra megujjazott.és ugye van előváladék..ugye nemlehetek attol terhes?:sSS nagyon félke..és igazábol felhuzta ezutána gumit és "probálkozunk"..a gumi nemvolt elszakadva szerintem..de igazábol fájt megmdnden ugyh hagytuk.levette és odarakta puncimhoz..de nemrakta be..ekkor ugye nmlehet az h rákerüla puncimra és valahogy beleketrül bejjebre az előváladék féleség?kérlek normális válaszokat.nyugtassatok meg!..vagy értitek..én nagyon félek..és mondtam neki is..de szeretnék másoktol akik már "átélték"ezt valami megnyugvást kréin.vagy tanácsot.!
2011. máj. 1. 21:01
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes!!
2011. máj. 2. 10:11
 42/43 anonim ***** válasza:
...
2011. máj. 2. 14:29
 43/43 anonim válasza:
Előváladéktól ugyanúgy teherbe eshetsz,bár így ahogy leírtad erre kisebb az esély.Na meg...14 éves vagy???Hány éves az illető,akivel mindez történt??? Nemcsak,hogy felelőtlenek vagytok,de a szexuális élethez még igen csak fiatalok,szinte gyerekek.Most mit tennél,ha terhes lennél??Hogy néznél a szüleid szemébe,már,ha egyáltalán kicsit is számít a véleményük.Legközelebb ezekre gondolj,mielőtt így cselekszel.Nem kívánok semmi rosszat,remélem,hogy nem lett következménye a dolognak.
2011. máj. 2. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!