Terhes lehetek? (féleknagyon, többlent)
De Istenem már. Minek ajánlgatjátok neki a tabit? Ettől 0% az esélye, hogy teherbe esik (ha tényleg úgy történt, ahogy leírta). Eszedbe ne jusson már bevenni olyan szart, mert szétcseszed vele a hormonháztartásod.
Ne parázzál, nem leszel terhes ennyitől és kész!
2011. máj. 1. 21:16
Előbb próbálj meg megtanulni helyesen írni, azután próbálkozz a szexel!!!
2011. máj. 1. 21:16
2011. máj. 1. 21:17
14/43 A kérdező kommentje:
különben..elhiszem h lebasztok ésmegis értem..de tulajdonkéépen nemteljesen ezekre a tesztes dolgokra gondoltam h irjatok..hanem h másis voltmár -e igy? énnem gondolnám h terhes lennék..mert a pasim idősebb és tuti ő is "észbekapna" ha tényleg lett volna oylan amitől terhes lennék..szoval értitek..ahogy leirtam 1x rrakta épp h csak oda..benem meg semmi..ráadásul elsem élvezett! cskak max előőváladék.demégazse hinném h belémkerült volna..! szoval mitn amit irt valaki hogy nemhiszi..ésnem.de azért irtam h "nyugtassatok"meg..:/
"az esemény utáni tablettárol vagy a tesztről?"
A sürgősségi fogamzásgátlásról, 72 órán belül.
Ott azért előtte kikérdeznek, szerintem potyára nem kapsz semmit.
2011. máj. 1. 21:19
"mert a pasim idősebb és tuti ő is "észbekapna" ha tényleg lett volna oylan amitől terhes lennék..szoval értitek."
Könyörgöm, hány éves? 25???? 30??? 42???
Mert ha 17, akkor ne bízz a fene nagy tapasztalatában.
Amúgy idősebb pasiknak is vannak "becsúszott" gyerekeik...
2011. máj. 1. 21:21
17/43 A kérdező kommentje:
értem értem..de nemaz de olvassátokell..én cska nyugtatástakarok..énnagyonf élős bvaygok.midnentől.komolyan..és félek ettől is..és neugy gondoljátok h konkrétan szexeltől az egész kb 20perc volt..(mikro felhuzta a gumit és megprobáltunk kb 5 perc.) szovall áá..:
Hol van benne hogy tapasztalt?
Mert nekem két fiatalka szerencsétlenkedésének tűnt a leírás.
Bocsi, tényleg nem bántani akarlak, csak ez a benyomásom.
2011. máj. 1. 21:25
Ha a pasidra hárítod, hogy "észnél legyen", az egyenes út a nem kívánt terhességhez. Bolond ez a világ, a gyerekek szexelnek, a felnőttek pedig gyerek módjára viselkednek...
2011. máj. 1. 21:25
20/43 A kérdező kommentje:
nygodtan irhatod ezt..mély nyomott hagyottbennem!.biztos h több ien nemlesz..nemkell nekem ez az "izgalom"..de amugy szerinted akkor milehet? most volt 22ikén meg)(ápr) ugyh májusba vérok h"megjjöjjön"..én nemannyira félek..mert "OTT" voltma és tudom h konkrétan nem volt semmi "érintkezés" de nemtudom..! főleg else élvezett.vegyétek figyelembe..és válaszoljatok! és sajnálo..tudom nem itt kel bocsánatot kérnem..de én nem igyakartam..azaz nem terveztem ezt be..ésnemis akar mostmár.kellett ez h "észbekapjak"...de azért még vélemények?
Kapcsolódó kérdések: