Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? (féleknagyon,...

Terhes lehetek? (féleknagyon, többlent)

Figyelt kérdés
14éves vagyok.6honapja vagyoke gy fiuval.eddig csak petttingeltünk.legutóbb megujjazott és én leszoptam..(nem élvezet el)ezutánujra megujjazott.és ugye van előváladék..ugye nemlehetek attol terhes?:sSS nagyon félke..és igazábol felhuzta ezutána gumit és "probálkozunk"..a gumi nemvolt elszakadva szerintem..de igazábol fájt megmdnden ugyh hagytuk.levette és odarakta puncimhoz..de nemrakta be..ekkor ugye nmlehet az h rákerüla puncimra és valahogy beleketrül bejjebre az előváladék féleség?kérlek normális válaszokat.nyugtassatok meg!..vagy értitek..én nagyon félek..és mondtam neki is..de szeretnék másoktol akik már "átélték"ezt valami megnyugvást kréin.vagy tanácsot.!
2011. máj. 1. 21:01
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

De Istenem már. Minek ajánlgatjátok neki a tabit? Ettől 0% az esélye, hogy teherbe esik (ha tényleg úgy történt, ahogy leírta). Eszedbe ne jusson már bevenni olyan szart, mert szétcseszed vele a hormonháztartásod.

Ne parázzál, nem leszel terhes ennyitől és kész!

2011. máj. 1. 21:16
 12/43 anonim ***** válasza:
65%
Előbb próbálj meg megtanulni helyesen írni, azután próbálkozz a szexel!!!
2011. máj. 1. 21:16
 13/43 anonim ***** válasza:
65%
Szopni van eszed?
2011. máj. 1. 21:17
 14/43 A kérdező kommentje:
különben..elhiszem h lebasztok ésmegis értem..de tulajdonkéépen nemteljesen ezekre a tesztes dolgokra gondoltam h irjatok..hanem h másis voltmár -e igy? énnem gondolnám h terhes lennék..mert a pasim idősebb és tuti ő is "észbekapna" ha tényleg lett volna oylan amitől terhes lennék..szoval értitek..ahogy leirtam 1x rrakta épp h csak oda..benem meg semmi..ráadásul elsem élvezett! cskak max előőváladék.demégazse hinném h belémkerült volna..! szoval mitn amit irt valaki hogy nemhiszi..ésnem.de azért irtam h "nyugtassatok"meg..:/
2011. máj. 1. 21:19
 15/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"az esemény utáni tablettárol vagy a tesztről?"

A sürgősségi fogamzásgátlásról, 72 órán belül.

Ott azért előtte kikérdeznek, szerintem potyára nem kapsz semmit.

2011. máj. 1. 21:19
 16/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

"mert a pasim idősebb és tuti ő is "észbekapna" ha tényleg lett volna oylan amitől terhes lennék..szoval értitek."

Könyörgöm, hány éves? 25???? 30??? 42???

Mert ha 17, akkor ne bízz a fene nagy tapasztalatában.

Amúgy idősebb pasiknak is vannak "becsúszott" gyerekeik...

2011. máj. 1. 21:21
 17/43 A kérdező kommentje:
értem értem..de nemaz de olvassátokell..én cska nyugtatástakarok..énnagyonf élős bvaygok.midnentől.komolyan..és félek ettől is..és neugy gondoljátok h konkrétan szexeltől az egész kb 20perc volt..(mikro felhuzta a gumit és megprobáltunk kb 5 perc.) szovall áá..:
2011. máj. 1. 21:22
 18/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Hol van benne hogy tapasztalt?

Mert nekem két fiatalka szerencsétlenkedésének tűnt a leírás.

Bocsi, tényleg nem bántani akarlak, csak ez a benyomásom.

2011. máj. 1. 21:25
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasidra hárítod, hogy "észnél legyen", az egyenes út a nem kívánt terhességhez. Bolond ez a világ, a gyerekek szexelnek, a felnőttek pedig gyerek módjára viselkednek...
2011. máj. 1. 21:25
 20/43 A kérdező kommentje:
nygodtan irhatod ezt..mély nyomott hagyottbennem!.biztos h több ien nemlesz..nemkell nekem ez az "izgalom"..de amugy szerinted akkor milehet? most volt 22ikén meg)(ápr) ugyh májusba vérok h"megjjöjjön"..én nemannyira félek..mert "OTT" voltma és tudom h konkrétan nem volt semmi "érintkezés" de nemtudom..! főleg else élvezett.vegyétek figyelembe..és válaszoljatok! és sajnálo..tudom nem itt kel bocsánatot kérnem..de én nem igyakartam..azaz nem terveztem ezt be..ésnemis akar mostmár.kellett ez h "észbekapjak"...de azért még vélemények?
2011. máj. 1. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!