Terhes lehetek? (féleknagyon, többlent)
A tudatlanság nem hiszem, h az ő hibája, inkább a szülőé (mondjuk az más kérdés, 14 évesen kell-e ilyen tudással rendelkezni).
Én ez alapján rámondanám, hogy nem lehetsz terhes, persze nem 100%. (De minél jobban idegesíted magad rajta, annál többet fog késni a menzeszed, és annál tovább fogsz izgulni.) Nyugi! :)
Én is voltam ilyen helyzetben, még sokkal kevesebb dolog után is tökre féltem. És oké, hogy tökéletesen tudtam az eszemmel, h nem lehet baj, de akkor is féltem. Sztem azért, mert az egész dologtól zavarban voltam, meg bűntudatom volt miatta stb. (Pedig 2 évvel idősebb voltam akkor mint te most.)
Egy sztori, mert azt kértél. :)
2011. máj. 1. 21:29
ha szexben is olyan vagy mint helyesírásban akkor soha nem leszel terhes ezt garantálom
2011. máj. 1. 21:30
Szerintem nem lehetsz terhes.
Amúgy meg sürgősen vesd be magad az emberi test működésébe, fogamzásgátlás, stb témákban...
2011. máj. 1. 21:32
24/43 A kérdező kommentje:
komolyan..nekem is büntudatom van! eza legjobb kifejezés..sirni tudnék..ésnemis azért mert terhes lehetek..mert nemhiszem..de várok..megvárom hoy megjöjjön...adiig feleslegesen "izgatom" magam..csak msot hogy egyedül gépezek ez msot rámjött hogy mivanha..de visszagondolva nagyon kétlem..szoval .meg mikor" hozzáérintette" akkor felöltöztem elmentem wcre..és nagyon itöröltem..teljesen szinte "feldugtam a wcpapiirt.(ha lehet igy fogalmazni..) nagyon hazajöttme és itthon is többször ilyen intim törlövel.szovaaaal.://..
25/43 A kérdező kommentje:
különben telefonon vagyok irtam,és ezért probálok röviditeni "ien=ilyen" stb ..nincs baj a helyesírásommmal!
Nem valószínű, hogy ennyitől terhes leszel, nem kell parázni. De remélem, komolyan tanulsz belőle. Ha másra nem is, arra talán jó volt, hogy észbe kapjál. És 14 évesen még cumiznod se nagyon kellene ám...
2011. máj. 1. 21:36
27/43 A kérdező kommentje:
mindenesetre köszöönöm a válaszokat..ha akad valaki aki idősebb tapasztalt és ienek..irhatnánk privátba..ha nembánja..mert nem tartom magam hülye gyereknek.és tudom hogy nemkellett volna.de már megvolt és ennyii..
Én 26 évesen sem "cumiznék"... A szájüregi rákok jelentős részéért felelős az oralis szex (a HPV, ami "lent" méhnyakrákot okoz, "fent" szájüregi daganatot, csak utóbbit nem szűrik rendszeresen, a fogászaton pedig vagy kiderül időben, vagy nem).
2011. máj. 1. 21:40
29/43 A kérdező kommentje:
értemértem...de azért amit előbb mondtam ha valaki nyitott a dologkra..szivesen beszélgetnék..egy idősebb "tapasztalt" lánnyal ezekről..én anyukámmal ilyenrőlnemmerek értsétek meg..:/
2011. máj. 1. 21:42
Kapcsolódó kérdések: