Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? (féleknagyon,...

Terhes lehetek? (féleknagyon, többlent)

Figyelt kérdés
14éves vagyok.6honapja vagyoke gy fiuval.eddig csak petttingeltünk.legutóbb megujjazott és én leszoptam..(nem élvezet el)ezutánujra megujjazott.és ugye van előváladék..ugye nemlehetek attol terhes?:sSS nagyon félke..és igazábol felhuzta ezutána gumit és "probálkozunk"..a gumi nemvolt elszakadva szerintem..de igazábol fájt megmdnden ugyh hagytuk.levette és odarakta puncimhoz..de nemrakta be..ekkor ugye nmlehet az h rákerüla puncimra és valahogy beleketrül bejjebre az előváladék féleség?kérlek normális válaszokat.nyugtassatok meg!..vagy értitek..én nagyon félek..és mondtam neki is..de szeretnék másoktol akik már "átélték"ezt valami megnyugvást kréin.vagy tanácsot.!
2011. máj. 1. 21:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz privátba ha akarsz. (a "bűntudatos" voltam)
2011. máj. 1. 21:43
 32/43 A kérdező kommentje:
hátnemtúl sok 16..de et tudom h hülyeduma h vigyázz..de nagyonkedves volt kérdezte h fáj-e ,hogy akarom -e ,hogy jó e igy megminden..szerintem ha érezte volnah gáz lehet ebből akkor szólt volna akkor vagy értitek most h lehet h baj lesz..de nem! szovall..
2011. máj. 1. 21:44
 33/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
16 évesen még maga is gyerek és tapasztalatlan. Még akkor is, ha esetlen ne te vagy neki az első. Úgyhogy ne bízz abban, hogy szólt volna ha valami baj van.
2011. máj. 1. 21:46
 34/43 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

esetleg nem te vagy... akartam írni.

Freudi elszólás, hogy esetlen... :-)))

2011. máj. 1. 21:47
 35/43 anonim ***** válasza:
Írnék neked, de nem lehet. Írj rám, aztán beszélgessünk, ha akarod (de szerintem már csak holnap délután).
2011. máj. 1. 21:54
 36/43 A kérdező kommentje:
jópersze értemén..de amugy szerinted terhes lehetek?azért annyir akérhetlek titeket (normális válaszolok.)hogy 20ika körül nézitek ezt? irni fogok h megjött-emeg ienek..azért bármennyire sok rossz indulatú (néholigaz) hozzászólás volt..azért köszönöm a nyugtatást..talán most kicsit jobb:
2011. máj. 1. 21:54
 37/43 A kérdező kommentje:
akiknekirtam privit megkapták?
2011. máj. 1. 21:59
 38/43 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes.
2011. máj. 1. 22:07
 39/43 anonim ***** válasza:
Én megkaptam, köszi. Majd megy a válasz :)
2011. máj. 1. 22:09
 40/43 anonim ***** válasza:
Én is, válaszoltam is.
2011. máj. 1. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!