Terhes lehetek? (féleknagyon, többlent)
Figyelt kérdés
14éves vagyok.6honapja vagyoke gy fiuval.eddig csak petttingeltünk.legutóbb megujjazott és én leszoptam..(nem élvezet el)ezutánujra megujjazott.és ugye van előváladék..ugye nemlehetek attol terhes?:sSS nagyon félke..és igazábol felhuzta ezutána gumit és "probálkozunk"..a gumi nemvolt elszakadva szerintem..de igazábol fájt megmdnden ugyh hagytuk.levette és odarakta puncimhoz..de nemrakta be..ekkor ugye nmlehet az h rákerüla puncimra és valahogy beleketrül bejjebre az előváladék féleség?kérlek normális válaszokat.nyugtassatok meg!..vagy értitek..én nagyon félek..és mondtam neki is..de szeretnék másoktol akik már "átélték"ezt valami megnyugvást kréin.vagy tanácsot.!2011. máj. 1. 21:01
31/43 anonim 

válasza:

Nekem írhatsz privátba ha akarsz. (a "bűntudatos" voltam)
32/43 A kérdező kommentje:
hátnemtúl sok 16..de et tudom h hülyeduma h vigyázz..de nagyonkedves volt kérdezte h fáj-e ,hogy akarom -e ,hogy jó e igy megminden..szerintem ha érezte volnah gáz lehet ebből akkor szólt volna akkor vagy értitek most h lehet h baj lesz..de nem! szovall..
2011. máj. 1. 21:44
33/43 Vérszomjas pandamaci 

válasza:

16 évesen még maga is gyerek és tapasztalatlan. Még akkor is, ha esetlen ne te vagy neki az első. Úgyhogy ne bízz abban, hogy szólt volna ha valami baj van.
34/43 Vérszomjas pandamaci 

válasza:

esetleg nem te vagy... akartam írni.
Freudi elszólás, hogy esetlen... :-)))
35/43 anonim 

válasza:

Írnék neked, de nem lehet. Írj rám, aztán beszélgessünk, ha akarod (de szerintem már csak holnap délután).
36/43 A kérdező kommentje:
jópersze értemén..de amugy szerinted terhes lehetek?azért annyir akérhetlek titeket (normális válaszolok.)hogy 20ika körül nézitek ezt? irni fogok h megjött-emeg ienek..azért bármennyire sok rossz indulatú (néholigaz) hozzászólás volt..azért köszönöm a nyugtatást..talán most kicsit jobb:
2011. máj. 1. 21:54
37/43 A kérdező kommentje:
akiknekirtam privit megkapták?
2011. máj. 1. 21:59
39/43 anonim 

válasza:

Én megkaptam, köszi. Majd megy a válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!