Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség? Volt/van...

Lehet terhesség? Volt/van valaki hasonlóan nehéz helyzetben?

Figyelt kérdés
A menstruációs ciklusom 34-36 napos általában. Utolsó menstruációm március 25-én fejeződött be. Április 3-án elkezdett görcsölni a hasam, mint mikor menstruálok, olyan erősen, de csak barnázás volt. Ez csak aznap tartott. Először megijedtem, hogy már megint megjött de nem. Nem tudom ezt mire vélni, nem szokott ilyen előfordulni velem. Április 22-re vártam a menstruációmat, de már lassan egy hete késik. Tüneteim: ritkán szúródik a méhem, fáradt vagyok, de ez bármitől lehet, de kb. 2napja eléggé fázok néha, minden ok nélkül, más tünetem nincs. Terhességi teszteket csináltam már, mindegyik negatív. Szeretnénk gyereket, ezért nem védekezünk és ezeket nem tudom mire vélni. Lehet ebből terhesség, vagy ez valami más?
2011. ápr. 28. 20:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Még nem akar érkezni, bárhogy is szeretnénk...
2011. máj. 4. 16:53
 22/26 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. :( Ezzel nem vagy egyedül, hozzánk se akar érkezni elég régóta...:(

Pedig már nagyon szeretném érezni, milyen terhesnek lenni.

2011. máj. 4. 17:43
 23/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom én is!:(
2011. máj. 4. 18:10
 24/26 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,de ne csüggedj,legközelebb összejön!!!
2011. máj. 4. 19:23
 25/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nektek van valami eredmény azóta? Megjött, vagy baba?
2011. máj. 9. 09:17
 26/26 anonim ***** válasza:

17:43-as vagyok

Nekem még 4 napom van a nemvártig, még nem jött meg tehát. Voltak pecsételgetéseim wc papíron, de 2 napja már nincs egyáltalán. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből.

2011. máj. 9. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!