Lehet terhesség? Volt/van valaki hasonlóan nehéz
helyzetben?
Figyelt kérdés
A menstruációs ciklusom 34-36 napos általában. Utolsó menstruációm március 25-én fejeződött be. Április 3-án elkezdett görcsölni a hasam, mint mikor menstruálok, olyan erősen, de csak barnázás volt. Ez csak aznap tartott. Először megijedtem, hogy már megint megjött de nem. Nem tudom ezt mire vélni, nem szokott ilyen előfordulni velem. Április 22-re vártam a menstruációmat, de már lassan egy hete késik. Tüneteim: ritkán szúródik a méhem, fáradt vagyok, de ez bármitől lehet, de kb. 2napja eléggé fázok néha, minden ok nélkül, más tünetem nincs. Terhességi teszteket csináltam már, mindegyik negatív. Szeretnénk gyereket, ezért nem védekezünk és ezeket nem tudom mire vélni. Lehet ebből terhesség, vagy ez valami más?
Szia!Azóta van valami eredmény??teszt,doki,menzi???Én hasonló cipőben járok...de nekem ma már 15 napja késik,tesztem 6 nappal ezelőtt negatív,3 nappal ezelőtt doki uh-n semmit se látott. :(((
2011. máj. 2. 18:10
12/26 A kérdező kommentje:
Eddig semmi, szombaton teszteltem utoljára, eddig negatív.:( Én pontosan ezért "félek" orvoshoz menni, mert lehet nekem sem lát semmit, már 11 napja késik. Azt sem tudom, hogy az a barnázás mi akart lenni április 3-án, mert nem volt még ilyenem. Ha baba van a dologban, érthető a késés, de az nem, hogy a szurkáláson kívül semmilyen tünetem nincs, a tesztek negatívak. Ezért ennyire idegesítő.
Kedves utolsó, neked milyen tüneteid vannak?
2011. máj. 2. 19:16
13/26 anonim válasza:
Állandóan az érzés,h na most fog megjönni,ez tart 3 hete,édességet kívánom,pedig sosem voltam édesszájú,sok fehér folyás,néha vizes,napi min. 3 tiszt.betét.Reménykedem egyelőre veled együtt,és nagyon szorítok neked!!! :o)
2011. máj. 2. 20:35
14/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, én is drukkolok neked! Nekem szinte semmilyen folyásom sincs, fehér folyás, de a fehérneműn alig látszik, annyira kevés. Kíváncsi leszek, hogy megjön-e, ha igen, akkor mikor.
2011. máj. 2. 21:12
15/26 anonim válasza:
Hát én is kíváncsian várom,nagyon jó lenne együtt örülni :)) 15 nap késés után,valahogy most mégsem csigáz fel annyira egy újabb tesztelési kísérlet...inkább várom mi fog történni.Én még nem vagyok úgy rágörcsölve-nem hőmérőzgetek,nem számolgatok át mindent 100szor,hátha..,nem szeretkezem kényszerből...majdcsak valami lesz,viszont,ha nálam tutira nincs baba,akkormeg örülnék,ha megjönne,mert mehetnék hormonvizsgálatra.
2011. máj. 2. 22:40
16/26 anonim válasza:
még lehet baba! nekem a fiamra mondták a 7.heti uhn h álterhesség!! a 10.héten erősítettek meg h ottvan. későbbi mint az átlag.
nekem is 5 napja késik már,remélem mind2nknél ott a pici :)
nekem a hasam feszül és hőhullámaim vannak,folyton le és felöltözöm :)
szóval én drukkkolok. a helyedben elmennék dokihoz. ő hüvelyi vizsgálattal meg tudja állapítani h terhes vagy-e.
2011. máj. 2. 23:44
17/26 anonim válasza:
Jaj,orvosnál is voltam múlt pénteken,és ő sem látott semmit,hüvelyi uh-t csinált.Aznap este görcsöltem,mint az állat,de komolyan,azthittem nem érem meg a másnapot.És egyszerűen azóta sem semmi.Már mondtak olyat is,hogy lehetséges később volt peteérésem,így még nem látszódhatott semmi.Bár így lenne,de nem élem bele magam.Bár a való életben is úgy menne,mint a Barátok közt-ben a Zsófinak :))))
2011. máj. 3. 08:20
18/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, utolsó, jó lenne, ha besikerülne. Orvoshoz még nem akarok menni, mert félek a csalódástól, mert egyszer már jártam úgy, hogy nem látott semmit, 2 nap múlva megjött. Még várok, nem tesztelgetek, úgysem mutat semmit, meglátjuk mi lesz....
2011. máj. 3. 08:29
19/26 anonim válasza:
Én is várok még szerintem jópár napot egy újabb teszttel.Páromnak holnap van szülinapja,de szép ajándék lenne neki egy + teszt. De bármennyire jó érzés lenne őt ezzel meglepni,vasárnapig várok a teszttel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!