100%-ig kizárható a terhesség ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Már lehet hogy néhányan ismeritek a történetemet, de megpróbálom röviden összefoglalni. Már majdnem 1 hónapja (pontosan július 14-én) szeretkeztem a barátommal. 1 percig lehetett bennem a pénisze, utánna abbahagytuk. Ez az aktus a menstruációm előtt történt 3 nappal. 3 nappal ezután meg is jött a menstruációm. 5 napig tartott de kevesebb volt. A biztonság kedvéért elmentünk a barátommal a Rosmannba és vettünk egy Lily terhességi tesztet. Az aktus után 17 nappal reggeli vizeletből megcsináltuk és negatív lett. Mindennek már majdnem 1 hónapja. A héten várom a menstruációmat, pontosan szombatra. Mostmár megnyugodhatok véglegesen? Azért félek ennyire mert annyi mindent olvastam itt, hogy már nem tudom mit higyjek? Ha esetleg késik a menstrucáióm vegyek tesztet? Vagy az aktus utáni 17. napon végzett reggeli teszt jó eredményt mutatott hogy - ?
Szerintem sem vagy terhes. Én ajánlom Neked a Gabriel tesztet, én abban bízom a legjobban, bármelyik napszakban használtam, jó eredményt adott. Még nem csalódtam benne.
Üdv. : 3 gyerekes anyuka
Azóta már szeretkeztünk 3x és mindhárom alkalommal óvszert használtunk. Tanultam az esetből, senkinek sem kívánom azt az idegeskedést.
A lényeg hogy holnap veszek tesztet és megírom mi lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!