Lehet terhesség? Volt/van valaki hasonlóan nehéz helyzetben?
Nem tudom, nem vagyok doki, de nekem mindkét babát az elmaradt mensi napján erős pozival mutatta a leggyengébb/legolcsóbb teszt is.
Én a helyedben mihamarabb elmennék dokihoz, az a biztos, amit ő mond (tanakodhatunk itt neked, de sztem nem sok értelme van)!
Drukkolok, hogy tényleg baba legyen, majd ha gondolod, írd meg hogy mi a helyzet veled! :-)
Köszi, igazad van, várok még pár napot, vagy megjön, vagy nem, addig tesztelgetek.
Mindenképp megírom mi lesz.
Orvos, orvos!
De egy kis biztatás:
Az én "negatív tesztem" neve Maja lett, másfél éves, és gyönyörű! :-)
Első gyereknél utsó menzim május 10-én volt, a teszt július 15-én !!!! mutatta először, hogy baba lesz!
Addig semmi tünet, csak egyszerűen nem jött meg és kész.
utsó vagyok
Harmadik gyereknél meg szintén így, 2 negatív teszt után végül 2 hónap menzikimaradás után volt pozitívam. :)
Köszönöm az eddigi biztató válaszokat, jó lenne ha sikerülne. Az orvossal várok még e gy kicsit, mert jártam már úgy régebben, hogy elmentem dokihoz, mert késett, semmit nem látott, 2 nap múlva megjött.
Lehet most is ilyen helyzet áll fenn, de még reménykedek, hátha....
Csak borzasztóan idegesítő ez a helyzet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!