Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség? Volt/van...

Lehet terhesség? Volt/van valaki hasonlóan nehéz helyzetben?

Figyelt kérdés
A menstruációs ciklusom 34-36 napos általában. Utolsó menstruációm március 25-én fejeződött be. Április 3-án elkezdett görcsölni a hasam, mint mikor menstruálok, olyan erősen, de csak barnázás volt. Ez csak aznap tartott. Először megijedtem, hogy már megint megjött de nem. Nem tudom ezt mire vélni, nem szokott ilyen előfordulni velem. Április 22-re vártam a menstruációmat, de már lassan egy hete késik. Tüneteim: ritkán szúródik a méhem, fáradt vagyok, de ez bármitől lehet, de kb. 2napja eléggé fázok néha, minden ok nélkül, más tünetem nincs. Terhességi teszteket csináltam már, mindegyik negatív. Szeretnénk gyereket, ezért nem védekezünk és ezeket nem tudom mire vélni. Lehet ebből terhesség, vagy ez valami más?
2011. ápr. 28. 20:11
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Folyásom nem nagyon van, nagyon csekély mennyiségű fehér folyás.
2011. ápr. 28. 20:19
 2/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem vagyok doki, de nekem mindkét babát az elmaradt mensi napján erős pozival mutatta a leggyengébb/legolcsóbb teszt is.

Én a helyedben mihamarabb elmennék dokihoz, az a biztos, amit ő mond (tanakodhatunk itt neked, de sztem nem sok értelme van)!

Drukkolok, hogy tényleg baba legyen, majd ha gondolod, írd meg hogy mi a helyzet veled! :-)

2011. ápr. 28. 20:51
 3/26 A kérdező kommentje:

Köszi, igazad van, várok még pár napot, vagy megjön, vagy nem, addig tesztelgetek.

Mindenképp megírom mi lesz.

2011. ápr. 28. 21:00
 4/26 anonim ***** válasza:
Tesztelj még, aztán ha további 1 hétben sem jön a mensi, akkor mindenképp menj dokihoz!
2011. ápr. 29. 09:05
 5/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj még egyszer,és ennek tudatában menj dokihoz.Drukkolok,hogy legyen baba!
2011. máj. 1. 19:40
 6/26 anonim ***** válasza:

Orvos, orvos!

De egy kis biztatás:

Az én "negatív tesztem" neve Maja lett, másfél éves, és gyönyörű! :-)

2011. máj. 1. 21:17
 7/26 anonim ***** válasza:

Első gyereknél utsó menzim május 10-én volt, a teszt július 15-én !!!! mutatta először, hogy baba lesz!

Addig semmi tünet, csak egyszerűen nem jött meg és kész.

2011. máj. 1. 23:33
 8/26 anonim ***** válasza:

utsó vagyok

Harmadik gyereknél meg szintén így, 2 negatív teszt után végül 2 hónap menzikimaradás után volt pozitívam. :)

2011. máj. 1. 23:35
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi biztató válaszokat, jó lenne ha sikerülne. Az orvossal várok még e gy kicsit, mert jártam már úgy régebben, hogy elmentem dokihoz, mert késett, semmit nem látott, 2 nap múlva megjött.

Lehet most is ilyen helyzet áll fenn, de még reménykedek, hátha....

Csak borzasztóan idegesítő ez a helyzet....

2011. máj. 2. 08:52
 10/26 anonim ***** válasza:
Kitartást, szorítok. Tudom mit érezhetsz!
2011. máj. 2. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!