Mit tennél ha teherbe esnél úgy hogy nincs munkád és tb-d sincs?
A házasság stabil, és vágynál is a gyerekre már nagyon.
32/n
DE ÖRÜLJ CSAK!!!!!!!!!!!!!!a jó Isten nektek adta ezt a babát valamiért.
de tenned kell érte!!!!!szépen bemész a munkaügyibe kérsz papírt hogy nem kapsz semmi pénzt,majd bemész a területileg illetékes önkormányzat szociális osztályára.ott kéred,hogy fizessék a tb-det mert nem tudod.persze függ a bevételtől,hogy a férjed mennyit keres.említsd hogy babát vársz.
TB MEGOLDVA!!!!!!!!!!!!
ha esetleg nem kapnád meg akkor bemész az apeh-hoz és kéred hogy te fizetsd magad után.most 5100 ft havonta.
és már nincs is miért aggódni!
boldog babavárást!!!!!!!!!!!!!!!!!
TESSÉK MOST MÁR ÖRÜLNI!
nem megijedni kell hogy mi lesz most hanem intézni a dolgokat!!!!!most!!!!
Szia!
Anyagi okok miatt tuti nem vetetném el soha a babámat!
Bármikor lehet az anyagi helyzetünk jobb, vagy rosszabb. Lehet, hogy valaki úgy áll neki a babatervezésnek, hogy kacsalábon forgó palotában lakik, aztán mire megszületik a picic, lehet hogy már semmi nem marad belőle! És fordítva is lehet: talán már holnap kaphatsz Te is munkát, vagy akár a párod is sokkal jobban kereshet! A keresetünk mindig csak egy pillanatnyi állapot, míg a babavállalás egy életre szól! Lehet, hogy mire megszületik, mindenetek meglsz, csak kicsit tenni kell érte! Ne keseredj el, és ne add fel!
Szia. Én örülnék! :)
18 évesen szerelmes lettem, 19 évesen terhes. Sem munka, sem semmi. A férfi tartott el. Könyörgött egy gyerekért, ami meg is fogant, viszont pár hónapos terhesen szétmentünk. A családom könyörgött, hogy adjam örökbe! Persze nem tettem, és inkább anyaotthonban neveltem gyes-ből és családiból! De így is azt mondom, hogy megérte!
Most jó munkám van, szerető férjem (másik pasi), egy nagy lányom, de hiába küzdünk másfél éve egy második babáért. :(
Ismerek olyanokat, akik vártak, míg millióik lettek, mielőtt babát vállaltak, de semmivel sem boldogabbak, és a gyerek sem attól lesz boldog ha 100 ezres játékot kap.
Ha szereted és megbízol a párodban, hogy minden rendben lesz, akkor én csak boldog babavárást tudok kívánni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!