Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel ha megtortenne hogy teherbe essel, s parod nem akarna a gyereket?
Én 24 vagyok,van már egy kislányom,akit egyedül nevelek,bár én döntöttem a különválás melett.Apuka rendszeresen elviszi,imádják egymást.
Ha most teherbe esnék és egyedül maradnék vállalnám a 2. babát is.Nincs fényűző anyagi helyzetem ezért nehéz lenne,de én nem vagyok képes abortuszra menni!
Ha már megcsinálta akkor mi az h nem akar? Én nem vetetném el soha a gyerekem, mert nem vagyok olyan ember aki erre képes lenne. Megmondanám neki h vállalja a felelősséget, ha meg elhagyna akkor ennyit ért a kapcsolatunk...
Hálistennek a párom nagyon rendes és megmondta ha becsúszna akkor megoldanánk, és nem hagyna magamra, de ha másmilyen lenne akkor úgy tennék mint ahogy írtam.
Én már ezt közöltem a mostani barátommal is, hogy ha ilyen becsúszna, megtartanám, akkor is,ha ő nem akarja. Soha nem vetetnék el gyereket, az egy élet, egy ember,már mikor megfogan. 12 hetesen meg pláne..szíve ver, és van mindene. Kivéve,ha bizonyítottan beteg lenne, szellemileg,vagy testileg. De ha a barátom azt mondaná, ne tartsuk meg, mert elhagy, akkor szépen megköszönném a közreműködést, és viszont látásra! Felnevelem a szüleimmel,míg nem tudok lábra állni anyagilag. Gyilkosságnak tartom, és csak beteg magzat esetén engedélyezném. Ajánlok egy filmet,aki még nem látta,nézze meg: Néma sikoly
Kíváncsi vagyok, a vélemények változnának-e a film láttán, engem nagyon megviselt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!