Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyereket muszáj felvállalni?
Figyelt kérdés
Nem történt még baj, remélem nem is fog, mindent megteszek hogy ne is történjen, de ha mégis bekövetkezne a baj, muszáj felvállalni a férfinak a gyereket? Esetleg ki lehet bújni valahogy a felelősség alól?2011. okt. 2. 10:46
1/29 anonim válasza:
Ezt most hogy érted?
Miért ne vállalnád fel neki, a gyereket attól akitől van?
4/29 anonim válasza:
A gyerek nem legó, hogy ha nem kell, nem játszol vele.
5/29 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem fogadom mondjuk el, hogy én vagyok az apja.
2011. okt. 2. 11:11
6/29 anonim válasza:
Hát megteheted de a gyerektartásit neked kell fizetned.
7/29 anonim válasza:
Igen muszáj felvállalnia a férfinak a gyereket. Max akkor nem ha kiderül, hogy tényleg nem ő az apa. De ezt is DNS teszttel kell megtudni. Úgyhogy addig a gyerektartást kell fizetned. Ha kiderül, hogy nem te vagy az apa akkor nem kell természetesen felvállalnod.
8/29 anonim válasza:
Elnézést de mindenféle papír nélkül semmi nem kötelezi a gyerektartásra. A DNS tesztbe sem kell beleegyeznie. Mégis milyen alapon? Azért mert a nő azt mondja?
9/29 A kérdező kommentje:
11:54 : Erre gondoltam én is...
2011. okt. 2. 12:02
10/29 anonim válasza:
más normális apa örül annak ha van gyermeke... te miért nem szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!