Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel ha megtortenne hogy teherbe essel, s parod nem akarna a gyereket?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
Mért a baba ellenes válaszok vannak felpontozva és akikbe szorult némi érzés azok meg lepontozva?nem kell egyetérteni mondjuk...
2009. máj. 2. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Én nem pontoztam le senkit, viszont "babaelleneset" írtam. Akkor én meg megkérdezném: az a nagyobb bűn, ha beveszek egy esemény utánit, vagy megtörténik az abortusz egy alig beágyazódott petesejttel (mert én ugyan nem a 12. héten jövök rá ha valami történt, jobb a biztonság), vagy megszülök egy gyereket akit egész 9 hónapig azzal mérgeztem, hogy nem akartam őt, és ha nem adom örökbe akkor egész életében is? Na melyik a jobb? Ha mehgzülném, akkor meg azt vetnék a szememre, hogy rossz anya vagyok, ha nem szülöm meg mert mindkettőnknek jobb úgy. Van akinek az az élete, hogy gyereket szül, van akinek más. Én nem tudom melyik kategóriába tartozom, de most speciel a másodikba, így 18 évesen, és most (ismétlem MOST) úgy gondolom, hogy később is oda fogok. Bár mondjuk még nem is hagyta el a számat olyan, hogy: "a barátom azt mondta, nem kell gumi, vigyázni fog", szóval tőlem nem kell félteni egy leendő életet, de ha mégis ott van az a ha, akkor nem tartanám meg. És ezért mág nem vagyok érzéketlen... Én megértem a másik oldalt is. Azt viszont nem, ha valaki akkor is megtartja, ha rosszak a körülményei... Hiába van szerető légkör, egy gyereknek másra is szüksége van (saját tapasztalat)...
2009. máj. 3. 00:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsó válaszolóval, mert én sem értem azokat, akik orrba-szájba hirdetik, h az abortusz micsoda egy könyörtelen gyilkosság, meg ilyenek. Akkor tőlük kérdezném, h jobb dolog úgy megszülni egy babát, h nincsenek meg a megfelelő körülmények hozzá? Mert nem tudom mások h vannak vele, de sztem jobb meg sem születni, mint nélkülözésbe születni. Inkább szenvedjen egész életében? Szerintem az a nagy szemétség, nem az abortusz.
2009. szept. 3. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!