Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ilyenkor már érezni...

Lehet ilyenkor már érezni valamit, vagy csak beképzeli az ember magának?

Figyelt kérdés
Pénteken volt peteérésem.Csüt.,pént.és vas.voltunk együtt és ma olyan érzésem van mint amikor izgul az ember és bizsereg a hasa.Érzett már ilyet valaki?
2009. márc. 2. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
igen én is éreztem hasonlót, amikor babás voltam, de megmondom őszinteén lehet, hogy csak az agyunk dolgozik, drukkolok, hogy te is babásodj!
2009. márc. 2. 10:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Első BABUKA lenne és már 9hónapja várat magára:( Rem.hogy végre sikerült!
2009. márc. 2. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
szia, kb nekem is akkor volt peteérésem és én is érzekilyesmit!!!
2009. márc. 2. 10:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!Rem.,hogy a Baba miatt érezzük ezt!Szorítok neked is!!!
2009. márc. 2. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszi! én is neked! mi nekünk a 2. baba
2009. márc. 2. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon vékony voltam a terhességem előtt, a hasamon egy csepp háj sem volt. A pékor együtt voltunk a férjemmel és rá két napra, pontosan emlékszem, fogtam a hasamon egy hájcsíkot mutattam a férjemnek és nem értettem, hogy miért lett ott, mikor az étvágyam nem változott és amúgy is ilyen vékony voltam mindig is.

A hasam is furán éreztem és 12 nap múlva pozi lett a teszt.

2009. márc. 2. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is éreztem/érzek ugyanilyen izgulós érzést (már másnaptól, miután együtt voltunk), amit már elég régen nem éreztem. El is csodálkoztam, mert éppen semmi izgulni való nem volt. Én 2 nap múlva fogok tesztelni. Izgi! :) Sok sikert Neked is!

2009. márc. 2. 16:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia!Ha teszteltél ird meg az eredményt!Szorítok!
2009. márc. 3. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!