Lehet ilyenkor már érezni valamit, vagy csak beképzeli az ember magának?
Figyelt kérdés
Pénteken volt peteérésem.Csüt.,pént.és vas.voltunk együtt és ma olyan érzésem van mint amikor izgul az ember és bizsereg a hasa.Érzett már ilyet valaki?2009. márc. 2. 10:06
1/8 anonim válasza:
igen én is éreztem hasonlót, amikor babás voltam, de megmondom őszinteén lehet, hogy csak az agyunk dolgozik, drukkolok, hogy te is babásodj!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Első BABUKA lenne és már 9hónapja várat magára:( Rem.hogy végre sikerült!
2009. márc. 2. 10:13
3/8 anonim válasza:
szia, kb nekem is akkor volt peteérésem és én is érzekilyesmit!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!Rem.,hogy a Baba miatt érezzük ezt!Szorítok neked is!!!
2009. márc. 2. 10:14
5/8 anonim válasza:
Köszi! én is neked! mi nekünk a 2. baba
6/8 anonim válasza:
Én nagyon vékony voltam a terhességem előtt, a hasamon egy csepp háj sem volt. A pékor együtt voltunk a férjemmel és rá két napra, pontosan emlékszem, fogtam a hasamon egy hájcsíkot mutattam a férjemnek és nem értettem, hogy miért lett ott, mikor az étvágyam nem változott és amúgy is ilyen vékony voltam mindig is.
A hasam is furán éreztem és 12 nap múlva pozi lett a teszt.
7/8 anonim válasza:
Szia!
Én is éreztem/érzek ugyanilyen izgulós érzést (már másnaptól, miután együtt voltunk), amit már elég régen nem éreztem. El is csodálkoztam, mert éppen semmi izgulni való nem volt. Én 2 nap múlva fogok tesztelni. Izgi! :) Sok sikert Neked is!
8/8 A kérdező kommentje:
Szia!Ha teszteltél ird meg az eredményt!Szorítok!
2009. márc. 3. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!