Meg lehet "érezni" az áldott állapotot? Vagy ezt is csak úgy beképzeli magának az ember lány?
Márc. 13 án jött meg utoljára és úgy 3-4 napja van mensi görcsöm de nem jön semmi hála az égnek. Tiszta krémes folyásom van és fáj a cicim de csak két oldalt. Mindezeket leszámítva valahogy érzem, hogy babám van olyan furi..nem is tudom olyan nyugodtnak kiegyensúlyozottnak érzem magam
Mintha velem lenne már a babám..nem is tudom olyan leírhatatlan..de lehet, h csak beképzeltem?-hasonló eset?
Szia!
Én is hasonlót érzek, 6. napja késik. ma is negatív volt a tesztem. De én annyira űgy érzem... Remélem nem csalódok! :) Teszteltél már?
nem hiszem hogy beképzeled nagyon baba gyanús.
sok sikert a továbbiakban.
meg lehet érezni:). Nekünk elsőre sikerült annak idején, én akkor még nem számítottam rá. Semmi jele nem volt, se rosszullét, se görcsök, semmi. Mivel a gyógyszer abbahagyása után nem állt be a menzeszem rendesen, így még gyanús se volt, hogy késik. De valahogy éreztem, és aztán teszteltem. Ma 8.5 hónapos a kisfiam:)
Nagyon szorítok Neked!
Szia!Hidd el meg lehet erezni.
En is megereztem meg mielott teszteltem volna.
Pedig akkor meg nem voltak tunetek.
Mondtam is a ferjemnek viccbol:ne vegyunk tesztet,en ugy is tudom h az vagyok.
Es valoban,igazam volt.
udv:29 heteske
Nekem is márc.13 volt az utolsó mensesem.És a válaszom nekem is,igen,megérezheted.Én csütörtökön éreztem egy tompa hasi nyomást,különben semmi tünet.De gyanús volt,mert van már egy kislányom,és vele is ez volt.A 28.napon pozitív lett a teszt!
De ne keseregj,attól függ mikor volt peteérés.A lányomnál csak a 33.napon volt +,és akkor is igen halovány.
Szorítok,írd meg mi lett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!