Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, hogy valaki csak...

Van olyan, hogy valaki csak beképzeli, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Szerintetek csak beképzelem a terhességet? A ciklusom 36. napján vagyok, és nem jön meg a mensim! ma csináltam egy tesztet negatív lett, előtte is csináltam és az is az lett! De nagyon félek, hogy terhes vagyok, mert émelygést, és szédülést érzek egész nap! Már legalább egy hete azon görcsölök, de nagyon, hogy terhes vagyok! lehet, hogy csak beképzelem a tüneteket?
2011. okt. 20. 15:08
 1/9 A kérdező kommentje:
De tegnap óta fehér színű, sűrű folyásom van, ez nem tudom mitől, lehet!
2011. okt. 20. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Simán beképzelheted a tüneteket. Első próbálkozós hónapunkban én is beképzeltem, de nem volt baba. Sőt, ha most nekiállok tüneteket keresni magamon (holnapra nem várom) akkor is van hogy előjön egy-egy émelygés.
2011. okt. 20. 15:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet, hogy ez furán hangzik, de örülnék neki, ha csak beképzelném, mert nem tervezek babát! Olvastam, hogy a stressz is okozhat ilyen tüneteket, és én nagyon tudok stresszelni, főleg most!
2011. okt. 20. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha rástresszelsz akkor meg még inkább jöhetnek a tünetek és késhet is.
2011. okt. 20. 15:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát én neked sok sikert kívánok, hogy ne jöjjön meg holnap!:-) Én meg pont az ellenkezőjét szeretném, csak most meg azért stresszelek mert ezeket a tüneteket tapasztalom magamon, ami meg a stressz miatt van (legalább is remélem)! Szóval ez egy ördögi kör!
2011. okt. 20. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
7 hónapja szültem. 4 hónapja meg jött már és meg is volt szép sorban 3x. Most kellett volna vasárnap megjönnie újra (4x), de késik. 3 negatív tesztem is van már, mégis attól félek, hogy terhes vagyok. Nagyon kicsi az esély és ha igaz is lenne, akkor már 20 hetes lenne (akkor voltunk együtt úgy, hogy reális lenne), mégis bennem van a félsz. :) Annyira be tudom képzelni én is, hogy néha émelygek, hangulat ingadozás, stb jön szépen sorban.
2011. okt. 20. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem mondod! Én sík ideg vagyok! Egésznap hányingerem van, ha felállok szédülök, fáradt is vagyok, a karjaimban meg ilyen égő érzés sugárzik szét! Azt mondják, hogy nyugodjak már meg, de addig nem fogok amíg meg nem jön! Ha pár nap múlva nem jön meg, aminek nagy a valószínűsége, ha így folytatom tovább, akkor dokihoz megyek!
2011. okt. 20. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Hát én is el akarok menni dokihoz. Ez a legnagyobb félelmem és valószínű azért ilyen erősek a "tüneteim", de remélem a doki megnyugtat. Neked is remélem a legjobbakat!!!! :D

2011. okt. 20. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Én ma reggel ismét teszteltem és megint negatív lett! Úgy hogy én már tutira veszem, hogy nem vagyok terhes! Most már nem is vagyok olyan rosszul, úgy hogy ez totál az idegeskedés miatt volt szerintem! Most már csak várom, hogy megjöjjön, de nem fogok csodálkozni, ha most sokat fog késni, ilyen stressz után!

Én is kívánom neked a legjobbakat! Sztem nyugodj meg, és biztosan nem lesz baj!Elég kicsi az esélye hogy annyi teszt rossz lett volna! :-)

2011. okt. 21. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!