Igaz, hogy már egy csepp előváladéktól is lehetek terhes? És ha valaki beképzeli magának a terhességet jelentkezhetnek tünetek?
Figyelt kérdés
sürgös2009. febr. 20. 11:40
1/12 anonim válasza:
Igen, az előváladék is tartalmazhat annyi spermiumot, ami képes megtermékenyíteni a petesejtet. Az agy pedig sokmindenre képes, ha sokat foglalkozol ezzel, előbb utóbb nem terhesen is produkálhatsz tüneteket.
2/12 anonim válasza:
Ezt mondják h maradhatsz ennyitől,de a tapasztalat mást mutat.Se én se a barátnőim (4 lány) nem maradtunk terhesek előváladékból hosszú éveken(10 év ,6 év ,3 év,4 év) át.Nem kell félj attól.
Nem csakhogy beképzeled...azok a tünetek teljesen egyformák akkor is ha terhes maradtál és akkor is ha csak a szervezeted előkészűl az "esetleges" terhességre.
Nagyon sokszor féltem én is lánykoromban attól h terhes lettem az előváladéktól,,,de mégsem.
3/12 A kérdező kommentje:
akkor nagyon kicsi rá az esély?mert az elöváladék elvileg roszabb minőségű spermiumokat is tartalmaz
2009. febr. 20. 11:59
4/12 anonim válasza:
De még mennyire,hogy terhes lehetsz! Itt vagyok élő példa,24 hetes babával a hasamban! 10 évig én se lettem terhes,megszakitással "védekeztünk". És ennyi év után sikerült az előváladéktól. És anyukám is így lett terhes! Úgyhogy vigyázz!
5/12 A kérdező kommentje:
de ez nem ugyanaz mi nem megszakitással védekezünk, nem került közvetlenül csak maximum nyál útján a hüvelybe, és amikor belekerült nem közvetlenül utána csináltuk gumival jegyezném meg ide a végére.
2009. febr. 20. 12:19
6/12 A kérdező kommentje:
mmármint nem a hüvelyembe hanem a nyálamba került bele.
2009. febr. 20. 12:20
7/12 A kérdező kommentje:
és akkor ugy h a gumira nyál került de szerintem amugy sem volt benne sok már de az is lehet h már megemésztődött
2009. febr. 20. 12:21
8/12 A kérdező kommentje:
és amugy én egy cseppet mondtam és nem sok cseppet
2009. febr. 20. 12:21
9/12 anonim válasza:
Na igy már világosabb a dolog! Úgy tudom,hogy az óvszeren v -ben spermaölő anyag van,ton az ilyen dolgok miatt,vagy ha kiszakadna. Úgyhogy így szerintem nem sok esélye van a dolognak,de hát ki tudja...
10/12 anonim válasza:
Amúgy miért nem veszel tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!