Csajok! Adjatok egy pofont? Nem vagyok normális?
Még csak az első éles hónap! De már annyira vártam, úgy izgultam. Nem tudom mi van velem,de ha meg tudom,hogy egy ismerős babát vár, vagy szül, iszonyatosan irigylem, és elkezdek parázni,hogy nekünk nem fog összejönni! Miért érzem ezt? Mert ha már két éve próbálkoznánk, akkor oké, de első hónapban? Nem tudom miért van ez?
Volt már így ezzel valaki?
Igen, tudom! Ha hiszed, ha nem, engem már most ez nyugtat meg!:) Tudom,hogy hülyeség, de abban bízok,hogy ha Isten ne adja nem lehet simán, akkor majd lesz lombikkal!
Lehet,hogy nem jó taktika, de megnyugtat!
Ha ez nyugtat, akkor tényleg ne görcsölj rá. Tényleg, mi van ha nem spontán leszel terhes, hanem lombikkal? Semmi. Ő is a ti gyereketek lesz, csak egy kicsit rögösebb röppályája lesz a gólyának! :-D
Egyébként a lombik előtt még van lehetőség gyógyszeres kezelésekre és inszeminációra is. Ez már tényleg csak a legvége a lehetőségeknek. Nyugi!!!
Köszi Csajok! Nagyon aranyosak vagytok! Megpróbálok ízi lenni!:))
Akinek meg több év után jött össze, azokat nagyon becsülöm. Csodálom a kitartásotokat! Büszkék lehetettek magatokra!
Végül is miért ne sikerülhetne akár nekünk is elsőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!