Úgy néz ki, hogy végre terhes vagyok, de azonban nemtudok leszokni a dohányzásról, ez akár elvetéléshez is vezethet?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 19:49
11/13 anonim válasza:
Anyukám velem és a bátyáimmal is cigizett. Elmesélem neked, hogy hogyan születtünk. Az első bátyám baba kora óta asztmás, fizikálisan gyenge és gyakori orrvérzései voltak mindig. a második bátyámat baba korában meg kellett műteni szívbillentyű bajjal, nem működött neki rendesen, nem zárt be a billentyű, ezért a rengeteg vér áramlott be a szívébe. Én nálam a terhessége 4. hónapjától voltak bajok, egész terhessége alatt kórházban volt velem, mert elhalt a méhlepény 90 %-a, úgymond nem kapott táplálékot a szervezetem. Retardáltan (remélem jól írtam le a nevét)azaz fisszafejlődten születtem. Akkora voltam mint egy tengericsutka, és olyan öregnek látszottam, mint egy 80 éves öreganyóka. Tiszta ráncos, csont és bőr babaként születtem, az orvosok nem gondolták, hogy életben maradok. Azóta is a korosztályomnál mindig 3 évvel fiatalabbnak, azaz éretlenebbnek látszom és vagyok is. Mindig is kis girhes voltam. Mondok erre számadatokat is. Képzeld el, amikor egy 24 éves nő még mindig csak 37 kg. Most kezdek végre hízni, 47 kg vagyok most. Már kezdek lassan elérni egy normális felnőtt nőhöz méltó súlyt. Nyílvánvaló, hogy mindannyiónkal az okozta ezeket a betegségeket, hogy anyukánk dohányzott. Tekintsünk most el az ő felelősségétől, nézzünk inkább téged! Ha annyira szeretnél gyermeket, akkor miért nem teszed le a cigit annak ellenére, hogy tudod mennyire káros. Nehezen tudod letenni, mégis mit gondolsz, ez kit érdekel? A kutyát sem? Itt egyedül a gyermeket számít. Szereted őt egyáltalán? Mostmár rajtad a felelősség. Olyan nincs hogy nem tudod letenni a cigit. Ha pedig mégis, csapnivaló szülő leszel, de már most is az vagy. És én is tudom, milyen letenjni a cigit mert én is évekig dohányoztam, tudom miről beszélek. Én még nem vagyok terhes, de már lassan 2 éve letettem, hogy felkészíthessem a testemet az egészséges babavárásra. Bocsi, ha túl durva voltam, valamilyen szinten megértelek, de azt szeretném érzékeltetni veled, hogy mostmár nem a te érézseid, hanem csakis a baba számít.
12/13 anonim válasza:
A széndioxid 4x erősebben kötődik a hemoglobinhoz mint az oxigén, vagyis aki dohányzik, annak anniyval kevesebb oxigénhez jut a babája. Lehet nem lesz tőle semmi látható baja, max kisebb súllyal születik, aztán szépen előjöhetnek: asztma, tanulási zavar, enyhe mentális retardáció, stb. Nem javaslom.
13/13 anonim válasza:
terhesen cigizni = no comment. az ilyen anya szenvedjen élete végéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!