Úgy néz ki, hogy végre terhes vagyok, de azonban nemtudok leszokni a dohányzásról, ez akár elvetéléshez is vezethet?
Pedig szigoruan kotelezo lesz leszoknod a dohanyzasrol! Ne viccelj mar! Amikor elmesz az orvoshoz, az elso kerdesei kozott van, hogy DOHANYZIK????? Szerinted miert kerdezi ezt meg az orvos?
Elvetelhetsz, es ami megrosszabb, egy beteg kisbabat hozhatsz nagy esellyel a vilagra. Azt hiszem, ennel nagyobb fajdalmat nem lehet elkepzelni egy anyanak, minthogy beteg gyereket szuljon, plane ugy, hogy az edesanyja tehet rola.
Azonnal tedd le a cigit, kerjel segitseget az orvosodtol!!!
én 10 évig cigiztem,én megfogadtam,amint megkapom az uh-s fotót,leteszem a cigit!És így lett.
Ha valaki napi egy doboz cigit elszívott és lecsökkentette napi 3-4 szálra,nem hiszem el hogy hiányzik ez a pár szál!?És azt sem,hogy nem szédül meg tőle!!!A terhességem elején nem gyújtottam rá 2 napig,majd megpróbálkoztam vele,én nagyon megszédültem.Szerintem lelehet tenni,ha nem magadra,akkor gondolj arra a kis csöppségre,hogy neki nincs választása,hogy akarja-e szívni a büdös füstöt!A dohányosok gyerekei éheznek és fuldokolnak!
drukkolok, hogy legyen lelkierőd és sok kitartást, ne frusztráld magad, mert akkor ideges leszel, és ha ideges leszel cigizni kell, gondolj mindig a szép, és egészséges kisbabádra és arra, hogy érte érdemes abbahagyni.
kedves válaszolók, a kioktatás nem segít, szerintem a kérdező pontosan tudja, hogy mennyit arthat a babának, inkább tippet szeretne.
én tapasszal szoktam le, de azt ugy terhesen nem lehet, szóval neked nagy akaraterőre van szükséged, meg is lesz, ne izgulj, de ha nagyon nem megy, akkor keress rá a neten, mert van, aki hipnózisterápiával szokott le, és annak babásan sincs semmilyen mellékhatása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!