Fontos leszoknia a férfinak a dohányzásról a babaprojekt előtt?
eleve a spermàban benne vannak a mérgezö anyagok,tehàt igen.
Egyébként olvastam,hogy a dohànyzàs leszokàsa utàn még minden méreg egy éven keresztül a szervezetben marad,csak aztàn tàvozik végleg.
Hogy ettöl lenne -e baj a babànak,azt senki se fogja tudni konkrétan megmondani.
Van aki dohànyzàs nélkül is beteg gyermeket hoz a vilàgra,és van aki még terhesség alatt is dohànyzik,babàja mégis egészséges.
És forditva is igaz.
Ez zsàkbamacska veszélyes jàték.
Természetesen jobb lenne ha leszokna,ez egyértelmü.
Én apukám 40 éven keresztül dohányzott mielőtt én megszülettm, és semmi bajom:)
Biztosan van veszélye, ez köztudott, hogy a speriumokra sincs jó hatással,ergo a baba is jöhet nehezebbe.Én inkább azt javasolnám szokjon le a párod.Én is megfogantam,nem lett baj.Viszont 9 év múlva ott maradtam apuka nélkül a dohányzás miatt...gyűlölöm a cigit,nem annak fáj,aki szívja,hanem azoknak akik utána maradnak.Kérd meg a párod szokjon le,ne csak most a babaprojekt miatt,hanem hogy később is legyen a gyereketeknek apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!