Szerintetek mit válasszak? Nem akarok semmilyen műtétet.
Én sem hiszem, hogy azért műtenének, hobbiból, mert kell az ágy. És egyébként semmi bajod és nem is láttak semmit, csakúgy megműtenének. És azt is kétlem, hogy Magyarországon, hogy akárkit, akinél minden rendben van, bent tartanának akár csak egy órát is a kórházban. Ha kell az ágy és nincs semmi bajod, akkor minek tartanak bent?
És egyébként ilyen dokid van, akit kirúghatnak, ha azt mondja (ami a valóság) hogy nincs semmi? Ki ő valami lótifuti rezidens, én nemigen adnék egy olyan senki véleményére, akit kirúghatnak, ha elmondja a véleményét. És a kórházban sem igen adhatnak a szakmai tudására.
Egyébként én úgy gondolom, ha a természet el akarta volna intézni, elintézte volna, de valami mégsincs rendben.
különösen, ha már a spontán vetélésed is állítólagos. Egyébként az miért állítólagos? Nem voltál terhes vagy szerinted nem vetéltél el? De akkor mitől magas a HCG szinted?
Szia!
Ha üres a méhed, akkor mit akarnak rajta kaparni???
Azt érteném, ha a petevezetődet akarnák kivenni, mert ha méhen kívüli, és eldurran, abba tényleg belehalhatsz. De ha tényleg méhen kívüli, akkor mit akarnak a méheden kaparni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!