Szerintetek mit válasszak? Nem akarok semmilyen műtétet.
Szia.
Hát teljesen megdöbbtenettél:-))
Először is úgykezdeném, hogy tiszta szívemből sajnálom, ami Veled történt. És igen, sajnos tapasztalatból beszélek, hogy van a mai világban ilyen, hogy 5 orvosból, sőt még többől is, nem tudják hogy mennyi az annyi, mindenki mást mond. Egyik műteni akar, a másik nem .... szinte ugyanezen mentem már keresztül én is többször is.
Télleg fontos, hogy keress másik orvost, másik Klinikát is, ha van rá lehetőséged.
Ha egy adott kórházban történik valami " gubanc, " orvosi oldalról, akkor higgyétek el, ők védik egymást, fedezik egymást. Nem tesz egyik orvos a másik alá... de ebbe inkább nem mennék bele.
A lényeg, hogy TE maradj életben, és hogy csak akkor operáljanak, ha télleg indokolt. Azt meg nekik kéne eldönteniük, hogy indokolt, -e hisz nekik van orvosi dilplomájuk .... állítólag.
Neked aztán van a pofádon bőr, még ezek után is az orvosokat hibáztatod, akik kezdettől fogva mondták, hogy baj van? És állítottad, hogy csak hobbiból akarnak műteni?
Jól van, megnyugodtam, nem olyan hülyék, mint ahogy egyesek állították. És nem javasolnak műtétet hasra ütésszerűen.
Sajnálom egyébként, hogy az ostobaságod ilyen bajba sodort. legközelebb legyen kicsit több eszed és bízd rá magad olyanokra, akiknek ez a szakmájuk, mert eszerint mégiscsak értenek hozzá.
Szia!
Hát sajnálom, hogy mégis kellett. :-( Jobbulást kívánok neked!
És mi volt a baj? Mégis méhen kívüli volt?
Annyit azért hozzá tennék a kedves íráshoz, hogy még a műtét előtt is mondták, hogy nem biztosak magukban, mert egyszer látták a petevezetőben az elváltozást egyszer nem. Annyit hozzátennék, hogy konzíliumot kértek a Sote-én és ott nem láttak semmit, onnan is haza küldtek!!!! de azért köszönöm a kedves szavakat. Én azért továbbra is maradok óvatos. A Tétényiben vették ki a nagybátyámnak a jó veséjét, mert a laborban összekeverték a mintákat, és még a műtét előtt kérte, hogy vegyenek még egyszer mintát nem vettek. Kolleganőm édesanyjának itt szúrtak el egy műtétet a lábán, ha nem megy vissza időben most nem lenne lába. Mindkét esetben műhibaper folyik, de most mit érnek már vele? ha kapnak is pénzt mire mennek vele.
Engem 3-szor küldtek haza, hogy hülye vagyok és nincs semmi bajom, majd átmentem a Sote-ra és ott sem láttak semmit. Majd újra a Tétényi út, és akkor láttak valamit, amire azt mondta az egyik orvos, hogy nem kóros és várjunk a műtéttel. Nem én találtam ki magamtól!!! Majd megint nem láttak pár napig semmit, majd megint látták, és akkor mentem bele a műtétbe, hogy már mondják meg mi a bajom, mert egyszer az volt, hogy műtenek utána, hogy mégsem kell. Én vagyok ezek után a hülye????? és ostoba??? szeirntem nem... Olyan nagyságú gennyes petezsákot vettek ki, amit utólag mondták, hogy nem értik miért nem fájt. Még az orvosok is bevallották, hogy hibáztak, mert nem szabadott volna 3-szor haza küldeniük, mikor a hcg szintem nem volt egyértelmű. Nem érzem magam ostobának, sem hülyének. Nem hibáztatom az orvosokat, de megmondták, ha időben észrevették volna és nem küldenek haza, akkor meg lehetett volna menteni a petevezetéket. Ezek után engedd meg, hogy csalódott legyek. Azért remélem nem kerülsz ilyen helyzetbe, mert ennél rosszabb nincs, mint tudni, hogy Te ott voltál, hogy segítsenek, és nem segítettek akkor amikor tényleg fájt, és szenvedtem. A másik, hogy az összes tesztem pozitív volt, tehát lehett tudni a bajt.
A többi kommentelőnek köszönöm a jó kívánságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!