Az lehetséges, hogy lombik beültetés után semmilyen gyógyszert nem kaptam?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 20:24
1/9 anonim válasza:
lehetséges,most várnod kell,és ahozz nem kell semmilyen gyógyszer
2/9 Manka68 válasza:
Eddig még minden alkalommal kaptam én is, és mindenki, akiről tudok, progeszteron pótlást. Nem mondott semmit a dokid, hogy miért? Csak nem felejtette el?!
4/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy mindig adnak. Sőt, nekem nem csak utrogestant kellett szednem, hanem egyéb más gyógyszereket is (úgy emlékszem). Hívd fel, kérdezz rá. Veszíteni valód nincs vele.
5/9 A kérdező kommentje:
Erről az utrogestánról hallottam én is, és ezt hiányoltam. DE ez is progeszteron tartalmú? Mert egy hüvelygélt kaptam, csak azt hittem kell valami bogyó is?
2011. aug. 15. 06:54
6/9 anonim válasza:
Igen, az utrogestan is arra való.
7/9 anonim válasza:
Nekem kellett szednem aspirin protectet, medrolt, klion hüvelygél, utrogestan meg vitamin és magnézium, divina azt hiszem ennyi volt.
8/9 sumergo válasza:
Vagy hüvelygél, vagy Utrogestan. A kettő ugyanarra való, nyilván nem fogják mindkettőt adni.
28 hkm
9/9 anonim válasza:
Nekem használni kellett beültetés után hüvelygélt este, meg szájon át szedhető utrót is azt pedig reggel. Aztán egy idő után már csak utrót hüvelyen keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!