Mit kezdjek "ezzel" ha babát szeretnék?
Figyelt kérdés
évekóta 21 napos szokott lenni a ciklusom 5 napos vérzéssel. januárban 18 napra jött meg 3 napig tartott, aztán 33 napra jött meg 8 napig véreztem, aztán 19 napra jött meg 7 napig véreztem, ma pedig a 25. ciklus napomon vagyok de még egyenlőre semmi! mit kellene tegyek hogy helyreálljon a rend!? nem szedek fogamzás gátlót 3éve 24L2011. márc. 26. 10:44
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz ő tudja mit kell tenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Voltam az első 18 napra érkező után meg mentem kontrollra a 33 napos után de azt mondta a dokim hogy bepótolom az elöző havit. Amit akkor válasznak el is fogadtam, de most már nem.Teli vagyok patival ami nem volt jellemző rám. Arra gondoltam hogy elmegyek a háziorvosomhoz, ő is eltud hormonvizsgálatra küldeni?
2011. márc. 26. 10:55
3/5 anonim válasza:
Háziorvos nem fog női hormonokat nézetni, de adhat beutalót endrokrinológiára, ő nézethet hormonokat, a nőgyógyi meg a női nemi hormonokat. Mindenképpen kell neked egy alapos kivizsgálás mert ez így nem normális.
4/5 anonim válasza:
Pedig mindenképpen utána kell járni a dolognak.A házi orvosod is el tud küldeni de jobb ha egy másik nőgyászhoz mész,hátha ő tud segíteni.Így még neked rendes peteérésed se hiszem hogy van.Feltétlen másik nődoki!!
5/5 Manka68 válasza:
Szia!
Igen, endokrinológiára kell menned, nézi az összes hormonodat. Nem kell külön nődokihoz is menned. Ha belátható időn belül akarsz laboreredményt látni, akkor javaslom a magánendokrinológiákat, oda nem kell beutaló, hamarabb be lehet jutni, nem hajtanak el azzal, hogy mit akarsz még, hiszen fiatal vagy, ráérsz foglalkozni a betegségeddel később, és kifizethető áron vannak. De fiatal vagy még, kivárhatod a tb támogatottat is. De sajnos azt írják itt is sokan, hogy az sztk-s rendeléseken nem foglalkoztak velük érdemben. :-(
A fogamzásgátlók szedése igazából nem befolyásolja ezeket a dolgokat, legfeljebb rendszeressé teszi az amúgy rendszertelen ciklust a szedés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!