Mostanában a 2,5 éves fiam felkel éjszaka és üvölt megállás nélkül. Mitől lehet? Mit kezdjek ezzel, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma éjjel 27 percen keresztül üvöltött szó szerint. Semmivel nem lehet megvigasztalni. Kidobálja a rongyiját, maciját, párnáját, takaróját.Pedig azok nélkül nem alszik el soha. Ha visszatesszük, akkor újra és újra. Majd egyszer csak lefekszik és alszik. Mit kezdjek ezzel már a szomszéd is átjön, hogy fel kell rá és kezdjünk valamit vele.- Vígasztaljuk meg valahogy. De nem lehet semmivel sem.2010. szept. 25. 12:21
1/6 anonim válasza:
Uhhh...bölcsis esetleg vagy ovis?
3/6 anonim válasza:
most őszintén a szomszédod elég bunkó!szerencsétlen gyerek nem tehet róla és nem tudja hogy ezzel zavar másokat!
nekem is csakannyi ötletem van hogy valami újat tapasztalt:bölcsi,ovi,kis tesó,új lakás,új kis pajtások,vagy valami rossz dolog érte és éjszaka erről álmodik
24N
4/6 anonim válasza:
Minden foga kint van már??
Mert az én fiam akkor csinál így ha a foga jön.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Nálunk is hasonló,1-2 alkalom után megpróbáltuk rávenni mondja el mi a baj.Végre elmondta,hogy a lába fáj,akkor elkezdtünk adni neki kalciumot és magnéziumot és abbamaradt az éjszakai ordítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!