Qupido teszten nagyon-nagyon halvány csík! Nem szintelen de alig látszik viszont bármerre forgatom látszik! Most akkor mit kezdjek ezzel az alig látszó vonalal?
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 11:00
2/5 anonim válasza:
Szia!
A Qupido érzékeny teszt,viszont lehet még kevés a szervezetedben a hcg,hogy jobban kimutassa,illetve hogy a csík erősebb legyen.Halvány csík is csík,így szerintem tesztelj 2 nap múlva,és akkor már biztosabb erősebb lesz a csík!Mikorra nem vártad?Görbéd nincs véletlenül?
3/5 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy reggel 8 órai kérdésednél még negativ lett a teszt. Azóta megváltozott, vagy újat csináltál???
4/5 anonim válasza:
Bennem ugyanez a kérdés merült fel....
5/5 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam, mert azt gondoltam csak velem van a baj. :) Egyébként hiába teszel fel még 20db kérdést a qupido tesztel, senki nem fog konkrét választ adni, mert csak a türelem és az idő fogja megmondani neked a választ. Lehet azt írja valaki, hogy ez jó, mert neki is igy volt, de lehet azt írja a másik, hogy neki is igy volt és nem volt terhes. Tehát nem fogod megkapni itt a választ. Talán csak jobban elbizonytalanít, mert reménykedsz is meg nem is. Vagy azt szeretnéd hallani, hogy teljesen biztosan terhes vagy????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!