Milyen folyása van annak aki babát vár?
És milyen tünetek jelentkeznek még a nemvárt menszi előtt?
Kérlek írjatok le mindent, mert nagyon sok évi próbálkozás után végre úgy érzem sikerült ,csak nem vagyok benne biztos.
Vérzés helyett fehér tejszerű folyás, esetleg picit barnás lehet (de akkor beszélj a dokiddal). "Mindjárt megjön" érzés (görcs, feszítés), de ez sokáig így lesz, mert feszül, tágul a méhed. Mellfeszülés, mellérzékenység, mellviszketés. Sötétedő, pöttyösödő mellbimbió. Hangulatváltozás, sírós hangulat. Émelygés, hányás. Enyhe náthaszerű folyamat. Megnövekedett testnedvek (orrban, nyál, fülzsír, pattanások).
Ezek a tünetek fordulnak elő a menses kimaradása után (előtte nemigen vannak tünetek), de mindenkinél másképpen.
Szia..nekem a nemvart menszi elott a kovetkezo tuneteim voltak...eloszor is..nagyon nagyon erzekeny mell es mellviszketes....meg a ruhat is alig birtam magamon, hangulatingadozas..egyik percben jol voltam a masikban meg sirni tudtam volna....furcsa modon nem igazan szeretem a savanyusagot de akkor minden mennyisegben megettem volna(persze az elso hanyingerig ami 6-7 hetesen kezdodott).Ezek szamithatoak elso tuneteknek...meg aznap amikor meg kellett volna jonnie egy atlagos erzekenysegu teszt kimutatta a babot.
Sok sikert.
Szia
Nekem is a mellem fajt ugy mint meg sohasem.A hasam is gorcsolgetett mar egy hettel a meg nem jott menszi elott.
Nagyon drukkolk,h babas legyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!