Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen folyása van annak aki...

Milyen folyása van annak aki babát vár?

Figyelt kérdés

És milyen tünetek jelentkeznek még a nemvárt menszi előtt?

Kérlek írjatok le mindent, mert nagyon sok évi próbálkozás után végre úgy érzem sikerült ,csak nem vagyok benne biztos.

2008. febr. 5. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Vérzés helyett fehér tejszerű folyás, esetleg picit barnás lehet (de akkor beszélj a dokiddal). "Mindjárt megjön" érzés (görcs, feszítés), de ez sokáig így lesz, mert feszül, tágul a méhed. Mellfeszülés, mellérzékenység, mellviszketés. Sötétedő, pöttyösödő mellbimbió. Hangulatváltozás, sírós hangulat. Émelygés, hányás. Enyhe náthaszerű folyamat. Megnövekedett testnedvek (orrban, nyál, fülzsír, pattanások).

Ezek a tünetek fordulnak elő a menses kimaradása után (előtte nemigen vannak tünetek), de mindenkinél másképpen.

2008. febr. 5. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia..nekem a nemvart menszi elott a kovetkezo tuneteim voltak...eloszor is..nagyon nagyon erzekeny mell es mellviszketes....meg a ruhat is alig birtam magamon, hangulatingadozas..egyik percben jol voltam a masikban meg sirni tudtam volna....furcsa modon nem igazan szeretem a savanyusagot de akkor minden mennyisegben megettem volna(persze az elso hanyingerig ami 6-7 hetesen kezdodott).Ezek szamithatoak elso tuneteknek...meg aznap amikor meg kellett volna jonnie egy atlagos erzekenysegu teszt kimutatta a babot.

Sok sikert.

2008. febr. 5. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is a mellem fajt ugy mint meg sohasem.A hasam is gorcsolgetett mar egy hettel a meg nem jott menszi elott.

Nagyon drukkolk,h babas legyel

2008. febr. 5. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszim mindenkinek, annyira örülnék neki, ha igazatok lenne :D
2008. febr. 5. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!