Akinek kimaradt egy mensije annak milyen folyása volt?
szia.nem feltétlenül.görbéd van:
várj még pár napot,mert van akinek lassabban termelődik a HCG je.
Kitartás és megy a drukk:-)))
Szia!
Nekem 3!! hónapig volt ugyan ez mint neked. A negyedik hónapban mikor nem jött meg már olyan ideges voltam, hogy majd szét robbantam. Azt hittem biztos azért mert meg fog jönni, nem reménykedtem terhességben. Sorra vettem a tesztetek a minden hónapban és mind negatív lett. A párom unszolására vettem a 4. hónapban is egyet, de nem azt hittem az is nega lesz, de egyből kijött a 2 csík!! :)))Sírtam és nevettem egyszerre a meglepetéstől. Amikor elmentem dokihoz azt mondta, hogy valamilyen fertőzésem lehetett ami kihatott a pete érésre és ezért nem menstruáltam és ettől volt az a sűrű folyás meg a petefészek szurkálás is. De igazából már nem is érdekelt, hogy mitől volt, mert annyira örültem a babónak:) Azóta már szerencsésen túl vagyok a terhességen és a szülésen és már nagyon boldog anyuka vagyok.:)2 hónapos múlt a kisfiam. Egyénként ez a testápoló szerű folyás visszatért nálam a terhesség közepe felé, elmentem dokihoz és azt mondta, hogy mivel nem viszket ezért nem gomba, ne törődjek vele majd elmúlik, el is múlt.
Nekem semmilyen folyásom nem volt, száraz voltam, mint menszesz előtt mindig.
De: a hőm fenn maradt, és pozitívat teszteltem.
Egészen a 7. hétig száraz maradtam, azóta van bő folyásom.
gratulálok annak aki pozit tesztelt!!!!
igazából arra lettem volna kíváncsi, annak milyen volt, akinek csak kimaradt egy, és nem volt baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!