Milyen volt a folyásod menszi idején, amikor kimaradt a baba miatt?
Figyelt kérdés
Négy napja késik, teljesen száraz vagyok. Még sosem késett.2011. nov. 24. 09:54
1/8 anonim válasza:
Vizes és krémes folyás volt váltogatva és nagyon sok.
Drukkolok!
2/8 anonim válasza:
Nekem semmi sem volt eltérő egy szokásos menzihez képest, csak az, hogy nem jött meg. vagyis ahogy szokott, volt előtte 2-3 nappal a mindjárt-megjön érzésem, és ez el is tartott úgy a terhesség 9. hetéig.
A folyásom a szokásos volt, az a tapadós, színtelen ami jól ki is szokott marni (mindkettőnket).
3/8 anonim válasza:
Nekem krémes és bőséges.Ezért kezdtem gyanakodni,mert máskor átlagos mennyiségű és vizes a mensi előtt.
4/8 anonim válasza:
Nekem bő vizes volt. Mint mensi előtt, gondoltam meg is fog jönni! De csak nem!:))
36 hetes
5/8 anonim válasza:
Nekem mind a kétszer babát jelzett a totál szárazság:)
miért nem tesztelsz??? Drukkolok!
Írd meg az eredmény:)
nagyon kíváncsi vagyok!
De belinkelem az én kérdésemet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
6/8 anonim válasza:
Nekem nagy mennyiségű vizes volt akkor is és azóta is. 24.hetes
7/8 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan volt mint az előtt, nem volt benne semmi változás. Vasárnap lesz 2 hónapos a lánykám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!