Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki PCO-ban szenved annak...

Aki PCO-ban szenved annak jelentkezhet vérzés helyett barnás folyása?

Figyelt kérdés

Nem bizonyított még h PCO-s vagyok, de sok jel utalrá. Dokim szerint nem tud megérni valami miatt a petesejtem,és sok apró ciszta van a petefészkemben.

Mesim barnás, csak néha vér színű, kevés és sok ideig tart. Szerdán megyek dokihoz. Ez így Pco-ra utal? Azt mondta legutóbb, h gyógyszeresen kell kezelni, ha ez marad....de mi van ha a barnázás miatt kikapar???? ondhatom h nem engedem?

2010. júl. 6. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen. PCO-m van ( bár az utóbbi időben normálisabb lett).

Egyszer csináltak nekem is kaparást, de az hormonális kaparás volt, gyógyszerrel történt.

Én kérdeztem, hogy mit lehetne csinálni: közölte, hogy fogamzásgátló, de abba nem mentem bele ( hosszú ügy), egyébként meg azt mondta,hogy majd ha gyereket akarok, akkor kell kezelni. pfü:S

2010. júl. 6. 15:12
 2/6 A kérdező kommentje:

én már nem akarok babát,, már van kettő.(6 éves és 10 hónapos) és a pici születése után lett ilyen rendezetlen. Vagyis vérzés helyett csak barnázás. Már 2.alkalomma, és 3-4 hétig is eltartanak. Szoptatás ideje alatt nem jött meg. 7 hónapos volt a pici mikor először megjött.

Viszont egyszer megjött normálisan .nem értem. Akkor éreztem is a peteérést. amióta csak barnázok nem volt peteérésem.

És milyen a gyógyszerek kaparás??? Mert nekem azt mondta a dokim h gyógyszeresen kell rendbetenni. De kaparást nem említett. Nem akarom h kikaparjon...

2010. júl. 6. 15:16
 3/6 A kérdező kommentje:
A fogigátló ellen nem lenne kifogásom...de azt lehet ilyenkor? Lehet h erre gondolt mikor azt mondta h beállítja gyógyszeresen? Vagy a kaparásra???
2010. júl. 6. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
No, úgy volt, hogy először adott egy gyógyszert, azt be kellett szednem, de nem jött rendbe és utána mondta a fog.gátlót, mert attól legalább rendszeres lesz.
2010. júl. 6. 15:21
 5/6 A kérdező kommentje:
de a fogigátlót a mensi elő napján kell elkezdeni szedni. így viszont, h csak barnázok, és nem igen akar múlni, várjak míg elmúlik és valamikor egyszer majd megjön, és akkor kezdjem szedni? vagy hogy?
2010. júl. 6. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Én így csinálnám. De úgyis mész a dokihoz és vele pontosan meg tudod beszélni.
2010. júl. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!