Beágyazódásnál akinek volt barnás-rózsaszínes folyása, annak volt valami gond a terhességével?
Figyelt kérdés
Volt már egy terhességem, annál is volt 3-4 nap barna folyásom. Az a 10. héten missed abbal végződött. Nem derült ki, hogy miért. Most megint így áll a dolog. Problémát jelezhet?2009. aug. 6. 10:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem lehet megint baj legyél elővigyázatos és menj orvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, de amíg semmi biztosat nem tudok, addig orvoshoz sem tudok menni. A múltkor is csak a barnázást követő ötödik nap lett pozítiv a tesztem. És akkor is még nagyon korán volt, mert az orvos még szinte semmit nem látott. És még csak tegnap kezdődött ez a folyás.
2009. aug. 6. 10:36
3/4 anonim válasza:
Ez egy normális dolog,hogy a beágyazódást esetleg barnázás kiséri.Mért lenne ez gond?Nekem csak 1 napig,vagyis inkább 2 foltom volt,de semmi baj nem lett belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
De jó! Igaziból ilyen választ szeretnék hallani:) Én nem gondoltam, csak egy kicsit olvastam utána, és elég eltérő válaszok voltak. Természetsnek is veszik, mint beágyazódási tünetet, de utalhat hormonproblémára is. És hát mivel már volt egy elhalt terhességem, szerintem túl aggódom a dolgot. :) De örülök, hogy te ezt mondod. Köszönöm a választ!
2009. aug. 6. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!