Akinek az volt az első terhességi tünet, hogy fájt, szúrt valamelyik oldalon a petefészke, annak meddig tartott a szúrkálás és milyen volt a folyása?
Figyelt kérdés
Nekem 11 nem kellene megjönnie.Egy hete van szúrásom és tojásfehérje folyásom, ma sárgásabb lett a folyásom.Baba?2009. ápr. 4. 18:19
1/3 anonim válasza:
Mivel befolyásolva voltam peteérést serkentő gyógyszerrel, mindkét oldalon volt nem is akármilyen szúró érzésem. De mivel ez manipulált eset volt, nekem másfél napig tartott időszakonként. Különösebben nem tudtam nagy állagbeli változást felfedezni a "folyásnál", a tojásfehérje megvolt, utána inkább krémesebb, túrós volt.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok: illetve a biztos jel volt még a terhességemnél, hogy amikor kb. 1-1,5 héttel a nemvárt előtt hapcizással hihetetlenül nyilalt mindkét oldalon a petefészkemnél vagy a méhem két oldalán inkább. Éjszaka is arra ébredtem, hogy érzékenyebb voltam erre...
3/3 anonim válasza:
Én is 11.ére nem várom és szintén kb1 hete szurkálás érzek a petefészkeimben,felváltva,ráadásul ma olyan görcsölés jött rám,h.fél óráig mozdulni sem tudtam!Remélem baba van a dologban és ez a görcs,meg fájás nem rossz jel!
szurkolok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!