Gyakori pisilési inger lehet terhességi tünet? Van olyan, akinek csak ez volt a tünete vagy legalábbis az első tünet?
mikorra nem várod?
nekem sajnos minden hónapban ilyen a mensi előtt... és persze olyankor többet is iszom (amúgy is sokat iszom, tehát nem igazán tűnik fel), szóval attól is van...
elvileg jövőhéten kellene megjönnie, de a fene se tudja, mert az utolsó vérzésemet norcolut hozta meg.
Fog.gátlót hagytam abba 3 hónapja és ezért kellett norc.-ot szedni, mert nem jött meg.
Na és a méhnyálkah.-m is 2mm volt.
Remélem megvastagodott!!
már lassan 20 percenként pisilek.:)
Kezd idegesíteni. Akkor már nem idegesítene, ha tudnám, hogy baba van a dologban. Akkor örömmel járnék csurgatni:))
Nekem a pisilés lett gyanús:)
Ne éld bele magad, de jó jel:) A tesztig semmi tünetem nem volt, csak elmaradt a mensi, megláttam a két csíkot, és hirtelen minden jött, hányinger, émelygés, szagok, kívánósság, minden:D Párom nevette is, h onnantól lettem terhes:D
Tegnapra nem vártam, nem is jött. Két csíkosat teszteltem tegnap reggel és nekem is a gyakori pisilés az egyetlen tünet.
Viszont volt már, hogy gyakran kellett mennem még sem volt terhesség. Drukkolok..mondom most nekem is ezerrel ez van..és pozitív a teszt!
19.22-es vagyok.
Tájékoztass azért, h mi történt!
Utolsónak pedig nagy gratula:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!