Műtét után kinek-hogy volt?
Figyelt kérdés
Laparoszkópiai műtétem volt február 18-án!A műtét jól sikerült, minden rendben velem.Majd két nap múlva elkezdtem vérezni, ami 5napig tartott!Most 2011.márc.4-6 körül várom, hogy megjöjjön a "rendes"mensim, de egyenlőre jelét sem érzem.A kérdésem az lenne, hogy akinek volt már ilyen műtéte annak hogy volt ez?Rendesen menstruált utána?Vagy csúszott a köv.mensije???Van akinek ez a műtét után sikerült teherbe esnie??Köszi a válaszokat.2011. márc. 5. 00:01
11/12 A kérdező kommentje:
Nyugodtan kérdezz szívesen írok!
Túl vagyunk már 2 inszemen is, sajnos sikertelenül....erről is szívesen írok ha érdekel)
Megy a drukk Mindenkinek!
2011. márc. 6. 20:07
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!
A február 15.-ei laparos vagyok. Sajnos nekem mára megjött.Tehát nekem a műtét után csak pár napot csúszott,és most nagyon görcsölök és rengeteg van!Mindenkinek megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!