Műtét után kinek-hogy volt?
Laparoszkópos műtétből kb. 1000féle van, ezért a kérdésedre lehetetlen válaszolni...
Amúgy a műtét miatti stressztől előfordulhat kisebb késés.
Köszi rámfér...::)Hasonló jókat neked is!
Azt megkérdezhetem, hogy mi volt??
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de annyira kíváncsi vagyok.
Sziasztok, műtét után egyből lehet együtt lenni, vagy várni kell a próbálkozással?
Megviselt titeket a műtét, volt lábadozási idő? Bent kellett maradni éjszakára a kórházban? Meddig kell pihenni műtét után? Annyira kíváncsi vagyok, nekem is tervbe van véve, csak még a januári konizációs műtétemből gyógyulok.
Előre is köszi az infókat!!!
Kedves Mindenki!
Köszönöm a válszokat!Még mindíg nem jött meg, pedig rendesen febr.4-9 között volt meg, majd műtét 02.18-án, és utána jó 5napig...Ha a febr.4-i dátumhoz viszonyítok, és a műtét utáni vérezgetést nem nézem, akkor most kellene megjönnie szinte bármikor!
Kedves Utolsó!
Beszúrom neked, és mindenkinek akit érdekel, egy korábbi kérdésemet itt, a válaszok között megtalálod a saját hozzászólásomat is...
Minden jót Mindenkinek, kérdezzetek nyugodtan!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Köszönöm szépen, elolvastam mindent!
Lehet még zaklatlak majd a későbbiekben is beszélgetés céljából, ha nem gond :)
Drukkolok, majd írd meg mi újság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!