Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Műtét után kinek-hogy volt?

Műtét után kinek-hogy volt?

Figyelt kérdés
Laparoszkópiai műtétem volt február 18-án!A műtét jól sikerült, minden rendben velem.Majd két nap múlva elkezdtem vérezni, ami 5napig tartott!Most 2011.márc.4-6 körül várom, hogy megjöjjön a "rendes"mensim, de egyenlőre jelét sem érzem.A kérdésem az lenne, hogy akinek volt már ilyen műtéte annak hogy volt ez?Rendesen menstruált utána?Vagy csúszott a köv.mensije???Van akinek ez a műtét után sikerült teherbe esnie??Köszi a válaszokat.
2011. márc. 5. 00:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Laparoszkópos műtétből kb. 1000féle van, ezért a kérdésedre lehetetlen válaszolni...

Amúgy a műtét miatti stressztől előfordulhat kisebb késés.

2011. márc. 5. 00:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsácsanat!Nőgyógyászati műtét volt!(gyereket szeretnénk, de eddig sajna nem sikerült):(
2011. márc. 5. 00:48
 3/12 anonim válasza:
Nekem november 24én volt. Nálam találtak vmi lég buborékot ezeket leégették. Utána 3 hónapig gyógyszer és védekezés. A harmadik hónapban kimaradt a mensim, de semmi ilyen nem volt mint neked. Szerintem "normális" ha ilyenkor kicsit másképp reagál a szervezeted. Én azt hallottam h. után mindenkinek hamar sikerült a baba. Megy a drukk neked.
2011. márc. 5. 08:14
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi rámfér...::)Hasonló jókat neked is!

Azt megkérdezhetem, hogy mi volt??

2011. márc. 5. 13:56
 5/12 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek már nem jött meg a műtéte után jóóóóó sokáig. Már oviba jár. Szurkolok neked.
2011. márc. 5. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem januárban volt laparoszkópiás műtétem,méhtükrözéssel és átjárhatóságival együtt!Én aznap és a következő 3 nap vérezgettem...aztán az elmúlt!Rendesen jött meg a mensim is utána,28.napra,de erősebb volt egy kicsit,mint szokott!Azóta sajnos megint megjött...persze időre!De remélem következő hónapban már elmarad!!!Csak bízni tudunk!!!
2011. márc. 5. 17:34
 7/12 anonim válasza:
Nekem február 15.-én volt a lapar műtétem,méhtükrözés,átjárhatósági...stb.Minden rendben volt. Tegnapra nem vártam a mensit,nem is jött még ma sem hála Istennek! Nekem a műtét után rom napig volt kisebb vérezgetés fájdalom nélkül,aztán elmúlt.Azóta semmi. Remélem 9 hónapig így is marad! Én úgy tudom,hogy elég nagy az esély a teherbeesésre a műtét után,főleg ha megoldottak egy problémát...pl. elzáródás. Azóta sem jött még meg Neked?
2011. márc. 5. 18:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de annyira kíváncsi vagyok.

Sziasztok, műtét után egyből lehet együtt lenni, vagy várni kell a próbálkozással?

Megviselt titeket a műtét, volt lábadozási idő? Bent kellett maradni éjszakára a kórházban? Meddig kell pihenni műtét után? Annyira kíváncsi vagyok, nekem is tervbe van véve, csak még a januári konizációs műtétemből gyógyulok.

Előre is köszi az infókat!!!

2011. márc. 5. 19:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Köszönöm a válszokat!Még mindíg nem jött meg, pedig rendesen febr.4-9 között volt meg, majd műtét 02.18-án, és utána jó 5napig...Ha a febr.4-i dátumhoz viszonyítok, és a műtét utáni vérezgetést nem nézem, akkor most kellene megjönnie szinte bármikor!

Kedves Utolsó!

Beszúrom neked, és mindenkinek akit érdekel, egy korábbi kérdésemet itt, a válaszok között megtalálod a saját hozzászólásomat is...

Minden jót Mindenkinek, kérdezzetek nyugodtan!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. márc. 5. 21:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen, elolvastam mindent!

Lehet még zaklatlak majd a későbbiekben is beszélgetés céljából, ha nem gond :)

Drukkolok, majd írd meg mi újság!!!

2011. márc. 5. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!