Nem szeretnék gyereket, de emiatt elhagy a párom. Kinek mi segített hasonló szituációban?
Nagyon szeretem a páromat, azt hittem vele fogom leélni az életemet, de sajnos kiderült, hogy ő gyereket is szeretne. Sajnos ezt ultimátumként fogalmazta meg. Én pedig semmiképpen sem szeretnék gyereket, úgyhogy most örlődök. Érdemes pszichológus fordulni?Tud segíteni? Vagy ki tudna , mármint segíteni?!
-Nem tudom eben a topicban jó helyen van-e a kérdésem, de talán. -
Szerintem itt mindenki gyereket szeretne vagy van is neki. Te miért nem érzel inditatást rá? Hisz csodás dolog.
Te akarsz pszichológushoz fordulni, vagy a párodat akarod oda vinni. Ha nem juttok dűlőre hosszú távon nem fog működni a kapcsolatotok.
Mindenki saját életének a kovácsa!Azért én átgondolnám mégegyszer,hogy bizti nem akarok-e babát!!!
Legfeljebb találsz magadnak olyan párt,aki szintén nem akar gyerkőcöt!
Ne keseredj el! Nem Te vagy az egyetlen, csak ez egy olyan topic, ahol mindenki azért "kűzd", hogy legyen egy kis manó az életében.
Egyszerűen abba a kategóriába tartozol, aki nem érez késztetést arra, hogy anya legyen. Van ilyen, s aki igazán szeret téged, az el fogja fogadni. Üljetek le, s beszéljétek át a dolgot. Amit valaki szíve mélyéből nem akar, arra senki nem fogja rákényszeríteni. Adj a párodnak időt, míg feldolgozza, s meglátod egy kis idő elteltével megváltozik a véleménye. Nehéz lesz neki, de ő sem akar majd elveszíteni!
Fel a fejjel!
Megkérdezhetem, hogy van-e már gyereked és hány éves vagy?
Egyébként én is azon a véleményen lennék, hogy egy gyerek hihetetlen nagy csoda az ember életében-és habár lemondásokkal jár, nincs az a pénz, amiért lecserélném másra az anyaságot-, de természetesen az ilyen döntéseket, mint a Tiéd, el kell fogadni. De jól végiggondoltad? Egy gyerek mindig veled van... :)
Kívánom, hogy lelj megértésre a párodban, ha pedig tényleg ultimátumnak szánta, akkor komoly elbeszélgetésre van szükség...
Ha nem szeretnél babát, akkor ne hagyd, hogy bárki is kényszerítsen, mert az szerintem rosszul sülne el, a gyereknek is, neked is, a párkapcsolatnak is.
Én megértelek, vannak ilyen nők és férfiak, ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod :)
Viszont nekem az a véleményem, hogy ha viszont a párod mindenképp szeretne babát, akkor el kell őt engedned :( Te sem kényszerítheted őt a gyermektelen életbe, ha egyszer ő erre vágyik.
Én nagyon vágytam babára és nem maradtam volna együtt olyan férfival, aki nem szeretne. Ez oda-vissza működik.
Tudom, hogy 38 évesen már nehezebben talál párt az ember, de úgy tűnik, Titeket nem egymásnak szánt a sors.
Fel a fejjel! Megleled majd Te is a párod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!