Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok hasonló szituációban?

Voltatok hasonló szituációban?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a PÉ-m, de sajnos a férjem nagyon fáradt volt.

Nem tudom, ma mennyire lesz fáradt. Nektek már sikerült úgy a babó, hogy nem a PÉ idejében voltatok együtt? Most fogadtam meg magamnak, hogy nem görcsölök többet ezen, de már megint ezen pörgök agyilag:( Kis bátorításra lenne szükségem:O.

2009. szept. 22. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Na lehet le fogtok hurrogni,de az én véleményem az,hogy szegény párodnak miért kéne úgy éreznie magát,mintha csak erre tartanád,hogy gyereket csináljon neked? Szerencsétlen pasi nem gép,nem robot,nem programozásra vagy csettintésre működik,hogy na gyere apukám,ma van peteérésem lovagolj már meg mert gyereket szeretnék...Ha fáradt hát istenem,biztos van oka rá,hogy fáradt,ilyenkor nem azon kéne görcsölnöd hogy úristen nem tudunk gyereket csinálni,hanem mellébújni és simogatni,szeretgetni,aludni vele.Nem tudom a párod tudja-e ezt,vagy érzi-e,hogy ilyen görcsös vagy?Még azt is megérteném ha egyszer felállna a párod és azt mondaná,na ebből elég,én ezt nem folytatom ezt a kapcsolatot.Ő a párod és nem tenyészló,remélem nem haragszol meg amiért a véleményemet leírtam,de szerintem szerelmeskedni kéne,becézgetni kicsit a férfit is,összebújni,nem állandóan arra gondolni,hogy jaj,peteérés,gyorsan mássz már rám apa!Gyerek-gyerek de nem minden áron...gondolkodj el ezen,légyszíves.
2009. szept. 22. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyi,a baba nem feltétlenul csak peteéréskor fogan meg.Az elotte illetve az utana valo kb 2nap alkalmas a fogantatásra!Persze vannak esetek,amikor valaki menszi alatt is teherbe esik.A fogantatásra nincs konkrét ido:ekkor lehet,ekkor nem!Szinte barmikor van esely arra,hogy megfogan a pici...De a peteérés elott es utan vannak a termékeny napok!!Nekem azt mondta a dokim,hogy a legfontosabb a nyugalom,nem szabad allandoan azon gorcsolni,es szex kozben csak arra gondolni,hogy most baba lesz...Akkor jon,mikor nem is várnád...KITARTAS!!:)
2009. szept. 22. 09:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es válaszoló:)

Hát igazából nem ilyen válaszra vártam, de rendesen helyre raktad az agyamat. Bár a drága férjemet nem "tenyészlónak"-nak tartom, a te szavaiddal élve. Ő is hasonlóképpen szeretne babát, mint én. Azt hiszem, a görcsösségemet megoldottad. Köszönöm. Majd elolvasom később is ezt a választ, ha netán megint agyalnék:O.

2009. szept. 22. 09:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2. válaszolónak is a bíztatást:)
2009. szept. 22. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt már két ilyen hónap, mikor aznap a férjem fáradt volt. Nagyon rosszul esett tőle, de ha őszintén végiggondoljuk, ha aznap nem lett volna pénk, nem is fordult volna meg a fejünkben, hogy nyaggassuk szegény férjeinket, mikor hulla fáradtak...

Szóval mi is mindig másik nap voltunk együtt, de nem sikerült:-(

Szerintem jön a következő hónap, kitartás.

Szerintünk nem jó csak a babáért szexelni.

2009. szept. 22. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó csak a babáért szexelni, de igenis ha babát szeretnétek, akkor nem mondja már a férj, hogy bocs szivem de pont ma vagyok fáradt. Most akkor kell az a bébi vagy nem? Gondoljunk csak bele lányok, hányszor van egy nőnél (hosszú évek után), hogy nem kivánjuk a szexet (akár fáradtság vagy bármi más miatt) és mégiscsak engedünk a csábitásnak mert szeretjük őket! Ha le is pontoztok de én nem adok igazat az elsőnek. Végül is pé-kor van a legnagyobb esély a babára, nem?
2009. szept. 22. 15:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, PÉ-kor van a legnagyobb esély rá. Ráadásul a drága férjem mindig kérdezi, hogy na most mi a helyzet, lehet most?? Még szoktunk is rajta nevetni:). De vhogy tegnap este nagyon rosszul esett.Egy ismerősünknél is a PÉ-kor sikerült a baba, úgy is fogalmazhatnék, hogy 1-ből 1. Azért néha nekik is oda kellene erre figyelni, hiszen nemcsak magunknak szüljük a babát, hanem nekik is.
2009. szept. 22. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az én válaszom sem fog tetszeni, de azért leírom. Én is nagyon szeretnék babát, néha úgy érzem, hogy a Férjemet is csak akkor akarom "kizsákmányolni", mikor peteérésem van, de néhány napja, amikor nagyon aktuális lett volna (szóltam is Neki előző nap), jött jelentkezni, hogy elvégezné a kötelességét, és én voltam olyan fáradt, hogy képtelen voltam rászánni magam. Tényleg mindennél jobban szeretnék egy kisbabát, de győzött a fáradtság és az alvás utáni vágy. Ezt csak azért írom le, hogy megértsd, van olyan amikor tényleg nem megy. Hidd el, a baba jönni fog! Szeretni egymást meg nem lehet vezényszóra.
2009. szept. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!