Voltatok hasonló szituációban?
Tegnap volt a PÉ-m, de sajnos a férjem nagyon fáradt volt.
Nem tudom, ma mennyire lesz fáradt. Nektek már sikerült úgy a babó, hogy nem a PÉ idejében voltatok együtt? Most fogadtam meg magamnak, hogy nem görcsölök többet ezen, de már megint ezen pörgök agyilag:( Kis bátorításra lenne szükségem:O.
Kedves 1-es válaszoló:)
Hát igazából nem ilyen válaszra vártam, de rendesen helyre raktad az agyamat. Bár a drága férjemet nem "tenyészlónak"-nak tartom, a te szavaiddal élve. Ő is hasonlóképpen szeretne babát, mint én. Azt hiszem, a görcsösségemet megoldottad. Köszönöm. Majd elolvasom később is ezt a választ, ha netán megint agyalnék:O.
Nálunk is volt már két ilyen hónap, mikor aznap a férjem fáradt volt. Nagyon rosszul esett tőle, de ha őszintén végiggondoljuk, ha aznap nem lett volna pénk, nem is fordult volna meg a fejünkben, hogy nyaggassuk szegény férjeinket, mikor hulla fáradtak...
Szóval mi is mindig másik nap voltunk együtt, de nem sikerült:-(
Szerintem jön a következő hónap, kitartás.
Szerintünk nem jó csak a babáért szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!