Jan. 21-tol 24-ig volt meg a mensim, de ezt nem nevezném annak, mert csak 1 nap volt véres, a tobbi nap inkább sotétbarna volt és gyengén is volt meg. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Miota elmúlt a mensim, fehér folyásom van és ugyanolyan puffadt + kemény a hasam, mint havi elott.Folyton álmos vagyok, fáj a derkam, a hangulatom változo, és enyhén gorcsol a hasam. Csináltam tesztet, de egyértelmuen negatív. A ciklus. hu szerint csak hétfon(4-én) lesz PÉ-em.2008. febr. 1. 13:31
1/2 anonim válasza:
szia! Szerintem lehet egy felfázás is, mert akor van fehér folyás, és a nátha is okozhat nálad tapasztalt "mensit".
2/2 anonim válasza:
Én azt ajánlom menj mielőbb orvoshoz. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!