Budai meddőségiben dolgozó Skriba doktornőről mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 10:34
11/18 anonim válasza:
18.01-es vagyok. Köszönöm!
Majd írd meg mi lett!
12/18 anonim válasza:
Megvédem a BMC-t. 2 évig jártunk oda a babánkért, rengeteg beavatkozásunk volt, az orvosom soha egy fillért nem várt el, nem is adtam neki, csak mikor sikerült, de akkor sem elvárta, hanem én akartam adni. A személyzet többi tagja is nagyon kedves. A többi orvost nem ismerem, de az enyém szuper :) A Kaáliban is voltunk egyszer, de semmivel se másabb, csak mindenért fizetni kell. Arról nem a bmc tehet, h ennyi párnak nem jön a baba. Küldjék el talán őket? Vagy szedjenek pénzt, h kevesebben legyenek, mert csak a fele tudja kifizetni??
13/18 anonim válasza:
Akkor az az orvos biztos nem a Skriba doktornő volt. Mert ő igenis elvárja. Nekem a szemembe mondta egy általa okozott félreértés alkalmával, hogy mit képzelek én, fizetek én ezért? Nekem ennyi elég volt. Egyetértek, tényleg nem tehetnek arról, hogy ennyi meddőségi bajjal küzködő pár van, de akkor az, aki vállalta, hogy ott dolgozik, emberséges legyen, és minden tudásával a sikerért legyen, ne a vállát vonogassa.
Egyébként a Kaáliban egyáltalán nem kell fizetni mindenért.
15/18 anonim válasza:
Nem, nem aSkriba drnőről beszélek :-)
16/18 anonim válasza:
Nekem nagyon rossz élmény volt Skriba doktornőnél a vizsgálat. Nem a szakmai részével volt bajom, hanem a stílusával, a bántó megjegyzéseivel. :-( Többet nem akarok hozzá menni. Nem is értem hogy nem rakták még ki onnan... Az ilyen doki csak magánrendeljen, ahol megfizetik, azokhoz talán kedvesebb. Itt ki vagyunk szolgáltatva ha épp hozzá kerülünk a BMC-ben egy kezelésre.
17/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Én kértem másik orvost.A Szűcs dokihoz járok.Elég szűk szavú és pörgős, de bármit kérdezhetek válaszol és jó fej módon.Neki ez a stílus áll jól.Amelett h mufurcnak tűnik egy angyal.És tud örülni a mi örömünknek, ami nagy erőt ad.Nagyon bírom.
2011. ápr. 22. 07:52
18/18 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a kérdezővel! Én is Szűcshöz járok azóta és elégedett vagyok vele. Ég és föld Skriba meg ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!