Hogy zajlik a Budai Meddőségiben a HSG? Milyen egyáltalán ez a vizsgálat? Van okom parázni tőle?
Szia! A második HSG-m nekem is ott volt!! A legöregebb doki csinálta, amiért a velem együtt HSG-re érkező lány nagyon be volt ijedve, de fölöslegesen. Előzményként: az első HSG-m ami máshol volt szétvéreztem, fájt, meg se tudták rendesen csinálni. Itt fölhelyezték a katétert és mire észbe kaptam már kész voltam.
Szóval: kapsz egy bogyót, azt vedd be. Ha kérdés, hogy kérsz-e, mondd, hogy igen. Kb. fél óra múlva jön egy nővér, és átmentek egy másik épületbe a röntgenre, és útközben elmondják, hogy mi fog történni a HSG alatt. Ott kicsit várni kell a röntgenesre, utána behívnak egyesével. A röntgenes hölgy is iszonyú kedves volt, símogatta a fejem, pedig tényleg nem fájt a vizsgálat, annak ellenére, hogy mindkét oldalon el voltam záródva. Utána visszamentek a BMC-be és megkapjátok a zárókat.
Szóval ne félj tőle, és bármi lesz is az eredmény örülni kell, mert azzal megvan a baj esetleges forrása. Ha meg minden ok, akkor azért. Ha még kérdésed van nyugodtan írj, én is oda járok (BMC)
Szia!
Velem is ugyanez volt. A Nővérke iszonyatos kedves volt, bármit kérdeztem mindenre válaszol szívesen. Nekem is elvan záródva mindkét petevezetőm.
Kedves válaszadó. Neked hogy lesz a továbbiakban?
Első vagyok:
Én csak aznap nem mentem be, de irodai munkát végzek. Másnap nem is fájt amúgy, csak szerintem ez nem mindenkinél egyforma. Van akinek még aznap sem fáj a hasa. (amúgy mensi szerű enyhe fájdalomról van szó, nem hű de mekkora görcsről) Ebben nem tudok segíteni, szerintem aznap már te magad tudni fogod, hogy másnap be tudsz-e menni. de ne pazarold a szabadságod ha nem muszály...
Aznap nem volt konzultáció, az eredménytől függően kaptál időpontot egy megbeszélésre, én rá egy hétre kaptam időpontot. De nem tudom, hogy számít-e az, hogy kinek mi a HSG eredménye. A többi eredményet sem tudtam meg, viszont aznap a kezünkbe nyomták a dossziét, hogy adjuk le a recepción és akkor belelestem. Ja! jut eszembe, hogy kapsz egy időpontot, és akkor fogjátok az összes eredményeket átbeszélni!!!! és onnan léptek tovább majd. Innen én úgy érzem, hogy felgyorsultak az események.
Arra viszont készülj fel, hogy bármikor mész, és ha kérdésed van, előtte gondold át, és kérdezz, mert maguktól nem mondanak semmit, nincs idejük lélek ápolásra, meg fecsegésre. Ez valahol jó is meg nem is, viszont amikor már a stimukra jártam örültem, hogy nem órákat töltök ott, és amit tudni akartam kérdeztem.
Kedves Második: Első lombikon túl vagyok, sikerült is, csak most kérdéses, hogy mi van, mert másik UH -ra mentem és ott nem azt látták mint a BMC-be, szóval holnap dől el, hogy megvan, vagy nincs meg Babszemjankó:-D
Szia!
Tényleg így van, ahogy írják, de a vizsgálat van akinek fájdalmas. De azért ki lehet bírni és ugye a cél... Én azóta túl vagyok a lombikon is és sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!