Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy zajlik a Budai Meddőségib...

Hogy zajlik a Budai Meddőségiben a HSG? Milyen egyáltalán ez a vizsgálat? Van okom parázni tőle?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 07:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm a segítségeket és válaszokat.Nagyon nagy segítség ez nekem mert nagyon sok rossz dolgon vagyok már túl 2009óta és most hogy majdnem a "finishben" vagyunk majd megőrülök az izgalomtól.
2011. márc. 9. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:

2009-től? akkor még "szerencsés" vagy, mi 2007 elejétől szenvedünk és nálunk is a BMC-be gyorsultak fel a dolgaink. Tényleg a finsihben vagy, és légyszi bármi az eredményed majd jelentkezz. Nagyon nagyon drukkolok!

Első válaszoló meg a többi voltam:-D

2011. márc. 9. 14:27
 13/15 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy.:)Mindenképp írni fogok.
2011. márc. 10. 07:45
 14/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!!

Szóval túl vagyok rajta.Fájt de csak abban a pillanatban és utána kicsit görcsöltem.Szív alakú méhem van amire azt mondta ott az orvos hogy nem okoz meddőséget.De a neten bugáztam és ott azt találtam lehet oka a meddőségnek és 100%a császáros szülés a harántfekvés miatt és gyakori a vetélés ill koraszülés.

2011. márc. 18. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, viszont így legalább tudod, hogy mi van. A neten sokmindent lehet olvasni, bízz az orvosodba majd akihez járni fogsz. Nem vígaszként, vagy mégis: nekem múlt héten volt műtétem, elhalt a kisbabám majdnem 9 hetes voltam. A méhemmel minden rendben van, szóval soha nem tudhatod mi okoz egy egy vetélést. Majd jönni akar a kisbabád, és nagyon fog kapaszkodni:D Az orvosok majd meg gyakrabban figyelnek. Kihez jársz a BMC-be? Mielőbbi babásodást! Első voltam.
2011. márc. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!