Budai meddőségiben dolgozó Skriba doktornőről mi a véleményetek róla?
Kedves első válaszoló!
Voltam nála vizsgálaton és sírógörccsel és összetörten, kétségek közt jöttem ki tőle.Azóta egyfolytában jár az agyam h mire alapozva mondta amit mondott, mivel semmi adatot a vizsgálattal kapcsolatban nem közölt.Csak olyan tényeket amik totál alaptalanok szerintem.
Mi hozzá jártunk tavaly nyártól októberig.
Nekem az egész BMC nem volt szimpi, ahogy futószalagon megy minden.És ha az ember ilyen helyre megy, nem azt várja el.Fogalma sem volt a Skribának, hogy mi bajom/unk van. Alapvizsgálatok jók voltak, aztán próbálkozott rajtunk 20.000 ft-os injekciókkal, holott nem volt semmi baj a peteérésemmel, mindig rendesen volt.(ezt 3 hónapig akarta, mi a 2-nál meguntuk)
Amikor rákérdeztem egy konkrét dologra, amit sejtettem, hogy az lehet a baj, fogalma nem volt róla. Aztán egyszer nagyon bunkó, paraszt módon viselkedett velem.
Így átjelentkeztünk a Kaáliba. Hát!!Ég és föld.
Kevesebbet költöttünk végül, mint az "ingyenes" BMC-ben.(Ahol amúgy elvárják a nem kevés hálapénzt)
Szuper nyugodt körülmények, kellemes környezet vesz ott körül.
És nem utolsó sorba: először 2010 dec. 3-án voltunk ott, január 5-én pedig az első inszemináció is megtörtént. Azóta 8 hetes terhes vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!