BMC-be járóktól szeretnék érdeklődni Skriba Eszter doktornőről?
Tegnap voltunk az első konzultáción. 2 hónapja vártunk az időpontra. Teljesen ledöbbenve jöttem ki tőle. Elég unszínpatikusan viselkedett, hogy finoman fogalmazzak.
Jóformán felsorolt egy pár kérdést hadarva, majd szólt a nővérkének, hogy neki nincs kedve elmondani a kivizsgálás menetét stb..., hogy használjam a gyógyszert , mondja el helyette. Vittem egy pár leletet, igaz nem azokat amiket kellett, de hát ugye azért megy oda az ember, hogy ott már célirányosan fognak kezelni... A férjemtől a világon semmit nem kérdezett, pedig ő is szed gyógyszert. A nőgyógyászom lehordta... stb, stb...
Teljesen elkeseredtem, hogy most már minden alkalommal így lesz. A hideg kiráz, hogy ez a nő fog vizsgálni.
Lehet, hogy csak rossz napja volt, vagy Ő mindig ilyen?
Hál Isten megszabadultunk a helyről. De a doktornőről továbbra se változott a véleményem. A vizsgálattól se alaptalanul viszolyogtam. Úgy kirántotta belőlem a kacsát leesett a földre, és ott tanultam meg hogy a hüvelyi uh is tud kellemetlen lenni, pedig előtte kb 20x csinálta már más....
Végül Szűcsdokit választottuk, de hsg után babás lettem. már a 14 hetet tapossuk.
Jaj dejó, gratulálok!!!! :) Sajnálom, hogy ilyen a tapasztalatod róla, nekem ő volt az első aki úgy vizsgált, hogy nem estek ki a szemeim. :)
Nekünk is spontán babánk lett, Koncz volt az orvosunk.
Szia!
Nekem se jött be Skriba Eszter doktornő. Nagyon nem szimpatikus. Amíg nem szólalt meg, addig szimpi volt. Megtévesztő, hogy mosolyogva járkál a folyosón. Jobb lett volna ha egy szót se szól, csak megvizsgál és leírja az eredményt papírra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!