Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2011. január 13-án volt meg...

2011. január 13-án volt meg utoljára, a következő mensimnek tegnap kellett volna megjönnie. Lehet?

Figyelt kérdés
9-10 napja akcióztunk,3 napja görcsöl az egész hasam, de nem mensire utaló görcsökkel, és teljesen száraz vagyok. Hányingerem van és hánytam is a napokban. Nem teszteltem még (legkorábban hétfőn szeretnék). Szerintetek? Mikor érdemes tesztelni? Késői pém lehetett és sikerült?
2011. febr. 11. 09:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
9.41 vagyok, hát lehet hogy késői péd volt vagy változik a hormon rendszered. Nekem is furcsa volt ez a mostani majd meglátjuk mi lesz. Nálunk a családomban nem egyedi eset lenne. A nagymamám 3 gyereket hordott ki úgy, hogy 4 hónapig normálisan menstruált és akkor még nem voltak tesztek. Észre sem vette, hogy terhes. Utána abbamaradt és ment az orvoshoz. Majd figyelem mi zu? Amúgy meg jön ha akar. Mi tavaly Május óta próbálkozunk. Ti?
2011. febr. 25. 17:55
 22/22 A kérdező kommentje:
Ez a 2.hónap.
2011. febr. 25. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!