Szentestén kell megjönnie a következő mensimnek. Van még rajtam kívül ilyen szerencsétlen hölgyemény itt a gyakorin?
Van még rajtam kívül olyan szerencsétlen 20 éves hölgy, akinek egyáltalán nincsen menstruációja, és folyamatosan azon kell aggódnia, hogy lehet-e majd babája?...
És ha szentestén jön meg, akkor mi van? Azért nem kellene ekkora katasztrófának megélni...Örülj neki, hogy neked legalább van.
Háát nekem volt egyszer ilyen szentestém, ráadásul extra erős volt... azt hittem, meghalok, annyira fájt :S
De azóta beállt, évente 2-3 alkalommal jön meg, mostanában pedig már az se nagyon. Lehet, hogy nekem sem lehet majd gyerekem, de egyelőre ezen nem aggódom.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:55
Ne rinyálj már, mit tudod te, hogy nekem mennyire fájdalmas a menstruációm. Nem lehet gyereked nagy ügy, létezik beültetés, örökbefogadás és így tovább.
*De azóta beállt, évente 2-3 alkalommal jön meg
Az, hogy beáll, az túlzás. Fordulj orvoshoz. Nem azért, hogy lehet-e gyereked, hanem azért, mert ez egészen abnormális. Ha pl. cisztáid vannak, életveszélyes állapotba is kerülhetsz. Addig kezeltesd, amíg nem késő.
Nekem is pont 24.-én kéne :)
De decemberben mindig így járok....hol mikulás,hol 24 vagy 25 vagy 26 és a "kedvencem" 31.-én :S :)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:55
Ne törődj vele, bunkó a kérdező. Tipikus kis elkényeztetett pics@ benyomását kelti ezzel a hozzászólásával.Nagyon sajnállak, és kívánom neked, hogy meggyógyulj.
A kérdezőnek meg annyit, hogy fogalmad sincs az életről. Szánom az ilyen embereket, mint te.
Kedves, antipatikus kérdező.
A kérdésedből nem derült ki, hogy te, ezt az izgalmas kérdést azért tetted föl, mert a menszeszeid szörnyű fájdalommal szoktak járni. A két mondatos kérdésed arra engedett következtetni, hogy a Szentestének és a menszeszednek valami más tekintetben van összefüggése. A 23:05/1-es válaszodból pedig kiderül, hogy milyen klassz emberke lehetsz. Máskor úgy fogalmazz (ha képes vagy rá) hogy a többi "hölgyemény" (micsoda snassz szó...) megértse, hogy mi a bajod a két esemény összekapcsolásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!