2011. január 13-án volt meg utoljára, a következő mensimnek tegnap kellett volna megjönnie. Lehet?
Figyelt kérdés
9-10 napja akcióztunk,3 napja görcsöl az egész hasam, de nem mensire utaló görcsökkel, és teljesen száraz vagyok. Hányingerem van és hánytam is a napokban. Nem teszteltem még (legkorábban hétfőn szeretnék). Szerintetek? Mikor érdemes tesztelni? Késői pém lehetett és sikerült?2011. febr. 11. 09:34
11/22 A kérdező kommentje:
A 02-11 09:41-es Hozzászólónak: Neked sikerült?
2011. febr. 14. 21:54
12/22 anonim válasza:
Szia én vagyok, tegnap teszteltem, de eddig negatív, viszont ahogy számolgatom mikor4 lehetett az igazi pém, aszerint még nincs meg a 12 napom. A hóm fenn van 36.8, normál esetben 36.3-36.4, peteéréskor 36.2 volt. Enyhe mensi szerű érzésem van, meg picit feszül a mellem. Majd 1 hét múlva tesztelek újra vagy ha addig kibírom akkor amikor a ciklus.hu szerint már elkéne múlnia. Ő 40 napokra teszi a ciklusomat, bár múlt hónapban 34-re volt meg. Veled most akkor mi újság? Megjött vagy nem? Drukkolok, hogy mielőbb babázhass:) Majd jelentkezem mi lett.
13/22 A kérdező kommentje:
Szia! Megjött, de jóval kevesebb volt, minimális mennyiség volt a "darabos" rész. Gyakorlatilag 1 betéttel ellehettem volna egész nap. 4 napig volt meg a szokásos 5-6 helyett, a hányinger megmaradt, híztam picit (nadrágomon érzem), álmos is vagyok folyamatosan, és hőemelkedésem volt ma is. Hát nem tudom. Szerintetek???? Szórakoznak velem a hormonok????
2011. febr. 18. 19:26
15/22 anonim válasza:
tesztelj mert bármi lehet! Sok történet van itt fenn olyan kismamikról, akik menstruáltak a terhességük alatt! Drukkolok neked! És majd írd meg h mi lett!
16/22 anonim válasza:
Miért nem csináltál/csinálsz egy tesztet?Azon már ne múljon...DRUKKOLOK!
17/22 anonim válasza:
Na teszteltél? Eredmény? :) szurkolok! én is hasonló cipőben járok mint te. :)
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
Utsó vagyok, nekem nem is volt egyáltalán darabos vérzés, pedig szokott. 1 nap amikor kicsit több volt fájdogált, ennyi. Nincs hányingerem, csak az immunrendszerem van a béka segge alatt, ami nem szokott, most a nátha a herpesz minden megtalált.
20/22 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem is negatív volt a teszt. Hányingerem már nem igazán van, de az orrom olyan mint egy vadászkutyáé. Fáradtság is megmaradt. A vérzésem nekem nagyon darabos szokott lenni, most a 4 nap alatt volt annyi, mint máskor 2 óra alatt. Ezért is fogalmazódott meg bennem, hogy lehet, hogy.....na de mindegy, talán majd most!
2011. febr. 25. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!